Herczeg Zoli: Egy másodpercen múlt az életem!

AC News 2016.12.28. Rivalda

Herczeg Zoli: Egy másodpercen múlt az életem!

Hatalmas sokk érte Herczeg Zolit tegnap az Andrássy úton, ugyanis egy figyelmetlen sofőr miatt veszélybe került az ő, és egy ártatlan járókelő élete. A híres divattervező most az AcNews-nak számolt be a döbbenetes esetről.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Tegnap délután 4 óra körül az Andrássy úton, épp a zöld jelzésnél haladtam át a kocsimmal egyenesen, amikoris hirtelen belém csapódott egy ámokfutó. Azzal a lendülettel a kocsim elkezdett sodródni és kidöntöttem két oszlopot, valamint elsodortam a járdán, piros lámpánál várakozó fiatal hölgyet”- kezdte zaklatottan Herczeg Zoli.

„Miután konstatáltam, hogy nekem nem lett bajom, kipattantam a hölgyhöz, aki sokkos állapotba került, és nem tudott felállni. Természetesen azonnal hívtuk a mentőt, aki el is szállította. Közben megkérdeztem a másik sofőrt, hogy mégis mi történt, de nem tudott egyértelmű választ adni,egyszerűen csak továbbhajtott a piros jelzésnél”- folytatta a divattervező, aki az eset hatására még most is teljesen kétségbe van esve.

„Olyan hirtelen történt ez az egész, hogy alig tudom még most is felfogni. K*rvára oda kell figyelni vezetés közben. Nem tudom azóta, hogy mi történt a hölggyel, a kocsim pedig szanaszét tört az ünnepek alatt. Rá kellett döbbennem most, hogy menyire illékony az emberi élet. Az enyém is csak egy másodpercen múlt. Nem történt még velem ilyen… Kérek mindenkit, hogy figyeljünk egymásra, nem csak az utakon, hanem mindenhol. Nincs értékesebb az életnél és ezt nekem most kellett megtanulnom” - fejtette ki Herczeg Zoli, aki éppen a biztosítóhoz igyekezett, miután interjút adott az AcNews-nak.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT