Hírességek, akik több lábon állnak - Majka már eladta az éttermét

Pataki József 2020.01.21. Rivalda

Hírességek, akik több lábon állnak - Majka már eladta az éttermét

Manapság úgy tűnik, már nem elég híresnek lenni, számos hazai sztárunk úgy döntött, hogy saját vállalkozást indít az évek alatt, hiszen nem biztos, hogy valaki örökre a színpadon fog maradni, vagy a tévéképernyőn. Éppen ezért sokan éttermet nyitottak, kávézót, vagy éppen szépség szalont. Előfordul viszont olyan is, amikor nem elég a hírnév egy sikeres vállalkozás fenntartására.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Fresh Andi

Talán Fresh Andi a legfrissebb a listán, így vele kezdjük. Az énekesnő, ha minden igaz a napokban fogja megnyitni az első szoláriumát.

„Engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek a Szerelmemmel közös „gyermekünket”, az ERGOLINE FRESH VIP-t! Másfél év kemény munka után, január 22-én megnyitjuk Európa egyik legszebb szolárium szalonját Szlovákiában, Párkányban!” – írta az Instáján.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Villányi (@freshandi) on

 

Meg kell hagyni, tényleg nagyon szép!

Gáspár Laci

Az X-Faktor mentora szinte a semmiből építette fel birodalmát évekkel ezelőtt. Nagy szegénységből jött, és nem tagadta, hogy gyermekkorában gyakran éhezett. Ehhez képest ma már a legkeresettebb sztárok közé tartozik, rengeteget koncertezik, állandó tévés munkája van, sőt pár évvel ezelőtt egy saját éttermet is nyitott Kecskeméten, melyet Pálma bisztrónak nevezett el. Ugyan az üzlet, saját bevallása szerint nagyon is jól ment, de egy év után mégis úgy döntött, hogy otthagyja a régóta dédelgetett álmát, mert ahogyan fogalmazott; túl sok energiát vett el tőle.

Majka

Laci után rögtön következik Majka, ráadásul nem is véletlenül. Majoros Pétert ugyanis azzal kerestük meg, hogy megkérdezzük tőle, miért van szüksége egy hazai hírességnek arra, hogy több lábon álljon. Ő azonban közölte, hogy ebben a témában már nem hiteles megszólaló. Ekkor jeleztük felé, hogy nem igazán értjük, hiszen saját hamburgerezője van, de a válasza érdekes volt.

„Nincs hamburgerezőm. Eladtam!” – zárta rövidre Majka lapunknál, majd bontotta is a vonalat.

A Burgerlanddal egyébként rengeteg gasztro és bulvár oldal foglalkozott korábban. Sokan kipróbálták, hogy milyen is Majka hamburgere, de a vélemények többsége csupán korrektnek, de nem kiemelkedőnek tartotta az ottani fogásokat. A 13. kerületi étterem még ma is üzemel, de azt kevesen tudják, hogy már nem az idoljuk ételét kóstolhatják ott.

Tóth Vera

Az énekesnő, miután összejött szerelmével, Pauli Zoltánnal közös eseményeket kezdtek el szervezni. Míg a közönséget hangjával kápráztatja el Tóth Vera és meghívott vendégei, egy valódi gasztroélményben is részt lehet venni egy borvacsora keretei között. Az üzlet sikerességét pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy szinte mindig teltház van az eseményeken, az országban bárhol is szervezzék.

Dopeman

Pityinger László aka Dopeman az a híresség országunkban, aki igyekszik a lehető legtöbb lábon állni. Az évek alatt nyitott egy póthaj kereskedést, hitelügyintéző céget alapított, és most azt tervezi, hogy nyit egy marketing kommunikációs vállalkozást is.

„Rá kellet jönnöm, hogy más irányba is kell mozogni. Nem lehet csak egy dologra feltenni mindent. Lehet valaki akármekkora sztár, nagyon könnyen kihúzhatják a talaj az ember a lába alól. A legtöbben hakniznak 5 évig, és amit összegyűjtenek pénzt, azt el is szórják. Ha pedig saját vállalkozást indítanak, az sem biztos, hogy bejön. Éppen ezért kell mindig figyelni az aktuális piacot, hogy mire van igény, és haladni kell a korral. Rá kel érezni a trendekre, nem minden a hírnév" – mondta Dopeman az AcNewsnak.

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT