Hivatalból elhamvasztják Terry Black holttestét – Fiának kell fizetni a milliós számlát

2019.10.21. Rivalda

Hivatalból elhamvasztják Terry Black holttestét – Fiának kell fizetni a milliós számlát

Szinte minden nap történik valami, ami felborítja a szeptember 16-án elhunyt előadóművész gyermekeinek lelki egyensúlyát. A 18 éves Danit és a 15 éves Fannit nagyon megviseli apjuk elvesztése, ő jelentette számukra a biztonságot. Most egyetlen biztos pont van az életükben, Árvai Mónika, aki a hivatalos iratok szerint a gyámjuk lesz. Ő segít az anyagiakban is, amire nagy szükségük van, mert újabb és újabb tartozások kerülnek elő, és Terry Black holttestének hamvasztását is a nagyfiúnak, Daninak küldték ki…

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Hatalmas bizonytalanságban élnek Terry Black örökbefogadott gyermekei. Az előadóművész biztos volt a gyógyulásában, ezért szinte semmilyen hivatalos ügyet nem intézett el a halála előtt. Dani és Fannika összetört a gyász miatt, de minden nap hoz valami kellemetlen meglepetést. Egy biztos, hogy a korábban megtalált végrendelkezés, amiben Árvai Mónikát nevezi meg gyámnak Terry Black, hitelesítve van.

„Felvette velünk a kapcsolatot a Civil Jogsegély szervezet vezetője, aki jóban volt a barátommal” – mondta az AcNewsnak Mónika. „Ők megküldték a hitelesített iratot, ez legalább már végleges. Engem a gyámügy már át is világított, még a felső végzettségű papírjaimat is kérték, amit el is hoztam azóta magammal svájci otthonomból. Egyébként sem a magyar, sem a német gyámügytől mindezidáig egy fillért sem kaptak a gyerekek, olyan mintha légüres térben lennének. Terry elkövette azt a hibát, hogy itt kin nem kérte Daniék állampolgárságát, emiatt van gubanc.”

De ez csak az egyik probléma, számtalan nehézséggel kell megbirkóznia a gyermekeknek. Terry holttestét hivatalból elhamvasztják, ennek a költségeit is fiára, Danira terhelték.

„Mint ahogy a test tárolását is, összesen 3000 eurós a számla, amit kiküldtek” – folyatta nagyot sóhajtva a jóbarát. „Közel egymillió forintos tétel, és amíg ez nincs kiegyenlítve, addig nem is adják ki az urnát… De ha ez nem lenne elég, közben újabb és újabb banki kölcsönökről kerültek elő papírok. Ezeket azért vette fel Terry, hogy fizetni tudja a magánorvosok költségeit, hogy minél tovább tudjon a gyermekeivel lenni… Nagyon nehéz most, csak egy megoldást látunk, ha Dani és Fanni hivatalosan lemond az örökségről, mert akkor bár pénzt nem kapnak, de az adósság nagy része sem terheli őket. Igaz, a lakáson maradt tartozást így is, úgy is, ki kell egyenlíteni!”

A bajban ismerszik meg, ki az igazi barát. Közhely, de igazságát Mónika és a gyerekek is most érzik. Terrynek nagyon sok ismerőse, barátja volt, de most, amikor nagyon kellene a lelki és anyagi segítség, sokan elpárologtak.

„Az biztos, „Mami” szórja föntről a villámokat, nagyon szomorú lenne, ha kiderülne, kikben bízott meg. Szinte semmilyen segítséget nem kaptunk, mintegy 200 euró érkezett, ez is idegenektől, és egy nagyon szegény barátjától, aki inkább nem eszik, csak segíteni tudjon… Ami jó hír viszont, hogy bejelentkezett Juhász György plébános, és Tóth Csaba zsidó rabbi, hogy segítenek a búcsúztatóban. Az időpont még kérdéses, de az biztos, hogy Budapesten, egy hatodik kerületi kápolnában lesz, ott fog elhangzani Terry búcsúlevele is, ami szintén előkerült a napokban!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT