Hódi Pamela: Hányingerem van saját magamtól!

2018.03.05. Rivalda

Hódi Pamela: Hányingerem van saját magamtól!

Össztűz alá került Hódi Pamela. Nem elég, hogy a gyermeke apja, Berki Krisztián kinyilvánította, hogy voltaképpen csakis neki köszönheti, hogy celebnek mondhatja magát, a megmondás koronázatlan királya, Puzsér Róbert is leírta igencsak sarkos véleményét a párosról. Az immár egyedülálló édesanya az AcNews munkatársának reagált az őt ért vádakra.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Amióta napvilágot látott a hír, hogy a Berki Krisztián és Hódi Pamela  közti megegyezés hiányában a bíróság dönt majd arról, hogy a közös gyermekük kihez kerüljön, állandóan csörög a telefonja a kis Nati szülőanyjának. Leggyakrabban a barátnői hívják azzal, hogy már megint mit olvastak róla, illetve lényegesen élénkebbé vált körülötte a médiaérdeklődés is.
"Már a Facebookra sem merek felmenni, mert hányingerem van saját magamtól" - mondta az AcNewsnak Hódi Pamela.

Berki Krisztián ugyan kinyilvánította, hogy többet nem beszél a magánéletéről, a Ripostnak mégis készséggel mondott néhány velős mondatot egykori szerelméről: „Az elválásnál az egyik fél mindig sértettebbnek érzi magát. Számomra ebben a történetben csak a kislányunk boldogsága fontos, és csak ezután jön a saját boldogságom. Szerencsére most egy tökéletesen kerek kapcsolatban élek, és ha csak tehetem, semmilyen szinten nem említem Pamelát. Sajnos, ez nem kölcsönös. A miértjét megfejteni nem tudom, de szembejön velem különböző portálokon, ahol fizetnek neki, hogy rólam beszéljen… Különös módon büszkeséget is érzek, hiszen az én cégem építette a brandjét úgy, hogy ma a 25 legkeresettebb celeb közé tartozik. Sok sikert kívánok neki ahhoz, hogy a nevem nélkül is sikerüljön fennmaradnia.”

Pamela egyébként saját bevallása szerint igyekszik nem elolvasni a róla szóló cikkeket, így Berki nyilatkozatáról is tőlünk értesült.

„Krisztián szavait nem szeretném kommentálni, de az tény, hogy ő hozott be a médiába. Ennek ellenére csakis az én érdemem, hogy az emberek megkedveltek. Az imidzsemet egészen biztosan nem Krisztiánék építették fel, hiszen az imidzsem én vagyok. Soha nem kaptam tanácsokat azzal kapcsolatban, hogy mikor mit mondjak és tegyek. Én ebből kiszakadni már nem tudok, de nem is szeretnék” – mondta Pamela, ám azt nem kívánta elárulni, hogy akár anyagilag, akár társadalmi értelemben profitál-e az ismertségből.

Pamela szerint Krisztiánnal a jövőben már csakis a kislányuk miatt kell érintkeznie. A volt kedvesét jó, bár tanuló stádiumban lévő apának tartja.

„Nagyon bensőséges a kapcsolatuk. Nati is szereti az édesapját. Krisztián gondoskodó, de ez nem volt mindig így. Az első három évben nem nagyon tudott mit kezdeni a lányával, nem igazán értette, hogy mit ehet a gyerek és mit nem, mint ahogy azzal se azonosult igazán, hogy a gyereket tisztába kell tenni, délután pedig el kell altatni. Most kezdi szokni a felelősséget, mostanában kezdi megérteni, hogy milyen az, ha a kislányával kell lennie, és ezért nem mehet el különböző programokra. Nati már bármit ehet, és nem feltétlenül kell délutánonként aludnia, sokkal több közös programjuk van. Nem vitatom, hogy Nati szívesen megy hozzá, és annak örülök, hogy Krisztián harcol érte, mert ha nem tenné, az sokkal jobban fájna” – magyarázta az édesanya, aki az elismerő véleménye ellenére sem tartaná jó ötletnek, hogy a kislányuk felügyeletén 50-50 százalékban osztozzanak. Elvégre mindennap Pamela vitte őt az óvodába és ő is hozta onnan el, illetve mindig is ő fektette le.
 

„Nati még túl kicsi ahhoz, hogy az egyik héten ilyen felügyeletet kapjon, a másikon pedig olyat. Nagyon sok mindenben nem értünk egyet Krisztiánnal, vagyis más nevelési elveket vallunk. Ha majd elég nagy lesz ahhoz, hogy döntsön a sorsáról, és bejelenti, hogy az apjához szeretne menni, akkor beszélhetünk róla” – fogalmazott a Puzsér Róbert véleményét teljesen lényegtelennek tartó édesanya. A véleményvezér-kritikus ugyanis a Facebookon kezdte szókalapáccsal püfölni a Berki-Hódi párost. Többek között azt írta, hogy „A gerlepár közös gyermekét a második trimeszter első percétől tudatosan használja mint ellenállhatatlan cukiságot, menő kiegészítőt és elsőrangú lájkmágnest – módszeresen fosztják meg a gyermekkorától, bazári látványosságot gyártanak belőle, naponta rángatják fel a facebookra és az instagramra, hogy vele demonstrálják a csodás életüket, anyaságukat-apaságukat, és vessék kislányuk digitális gyermekkorát pedofil felhasználók ezrei elé.”
„Puzsér Róbert soha egy percet, de még 10 másodpercet sem találkozott a gyermekünkkel. Nati tökéletesen kiegyensúlyozott állapotban van. Krisztiánnal azon vagyunk, hogy ez így is maradjon.”
A kritikus azt is kifejtette, hogy szerinte egy rokonnak vagy egy gyermekvédelmisnek kellene Natit megvédenie „a szörnyeteg szüleitől”. Hódi ezt a felvetést nevetségesnek tartja, mondván az ő kislánya nincs csontsoványra fogyva.
„Engem csakis az édesanyám véleménye érdekel, Puzsér Róbertté nem.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT