Hódi Pamela: Nem ment csődbe a vállalkozásom!

Pataki József 2019.07.08. Rivalda

Hódi Pamela: Nem ment csődbe a vállalkozásom!

Megkeserítették Hódi Pamela nyaralását, ugyanis miközben ő a tengerparton pihent, arról kellett értesülnie, hogy az üzleti vállalkozása csődbe jutott. A híresség lapunknak fakadt ki.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Hódi Pamela jól menő ruhaüzlete egyik napról a másikra lehúzta a rolót, és áron alul kínálják a készletet - értesült a modell, miközben éppen Törökországban nyaralt lánya, és kedvese társaságában. Érthető okokból alaposan kiakadt, hiszen mint mondja, egyáltalán nem igaz, hogy az egész cége csődbe ment volna. 30 üzlet működik országszerte, amelyből most csak egy zárt be.

„Egyáltalán nem igaz, hogy csődbe ment a Medoo. Egyetlen boltot kellett bezárni, rajtam kívülálló okok miatt, de a többi butik ugyanúgy működik, mint ezelőtt” – kezdte az AcNews-nak Pamela.

„Ezek az üzlethelységek nem az enyémek, én a cégen belül vagyok az egyik tulajdonos, és reklámarc. Az, hogy az egyik butik bezárt, amit egy család üzemeltetett, rajtam teljesen kívülálló. Nagyon rossz érzés, hogy ilyeneket írnak rólam, legalább megkérdeztek volna arról, hogy mi igaz az egészből. Persze elfogadom, hogy írnak rólam, amikor kiteszek egy-egy képet valamelyik közösségi oldalamra, de ez egy egészen más tészta. Ez annál komolyabb dolog, itt üzletről van szó. Fel sem mérik ilyenkor, hogy milyen károkat tudnak okozni az embernek”– mondta.

A modell még tavaly indította el a vállalkozást, és országszerte fellelhetőek a butikjai.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)