Hoppá! Balázs Andrea szent küldetéséről vallott – „Hiszem, hogy nem véletlenül vagyok itt!”

Pataki József 2019.05.10. Rivalda

Hoppá! Balázs Andrea szent küldetéséről vallott – „Hiszem, hogy nem véletlenül vagyok itt!”

Balázs Andrea, a mindig pozitív kisugárzásáról ismert színésznő elárulta, hogy mit tart a szent küldetésének, amit mindig szem előtt tart az életében. Ezen kívül pedig kiderült az is, hogy azért viselkedik gyakran harsányan, hogy ne kelljen odafigyelnie a saját lelkére.

cba bejegyzeseknél(200x300)

A hatalmas népszerűségnek örvendő Balázs Andrea hisz abban, hogy nem véletlenül született ezzel a testtel a világra. Sőt, a szent küldetése részének tartja az alkatát.

„Hiszem, hogy nem véletlenül vagyok itt. Az, hogy ebben a testben születtem, nem okozott hátrányt. Pedig csúfoltak a fiúk, nem engem választottak először, minden volt, ami ilyenkor csak a pufi csajokkal megtörténhet. De mégis bennem volt végig a hit, hogy engem valamiért ilyennek teremtettek és dolgom van ezzel a testtel. Később kiderült, hogy az a misszióm, hogy azokat a lányokat, akik ettől szenvednek, megnyugtassam, nincsen semmi baj. Nem szabad, hogy hátrány legyen az ember kinézete. Nem a világ vége! Imádom például a ráncaimat. Mindegyik jelent valamit. Az összes nevetésem, makacsságom, gondolatom, anyukám okozta sírásom benne van a ráncaimban. Szeretek ilyen lenni. Így vagyunk tökéletesek. Szeretem megélni a dolgokat”– kezdte a színésznő Peller Mariann műsorában.

Persze az emberek legtöbbször vidámnak és harsánynak látják, de mint kiderült, ez gyakran csak a látszat.

„Alapvetően tényleg mindig jól vagyok. Próbálom mindig a pozitív dolgokat nézni. Minden hepe után hupa jön. Mindkettőt el kell fogadni. Nem kell mindig az egekben szárnyalni. Ha kicsit búskomorabb vagyok, rémület van a környezetemben, hogy biztos valami nagy baj történt”– mondta nevetve Balázs Andi, majd hozzátette: sokszor elfelejt foglalkozni a saját lelkével.

„Hajlamos vagyok a másik problémájával foglalkozni, vagy zajt csapni, hogy ne kelljen odafigyelnem a saját lelkemre. Mindig nagy meló rendbe hozni a dolgokat magamban. Nem szeretem csak a felületet kapirgálni.”

Balázs Andiról, és arról, hogyan élte meg szeretett testvére és édesanyja elvesztését többet is megtudhatunk vasárnap 17:10-kor a LifeTV-n, ahol Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában fog vendégeskedni.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)