Hoppá! Csajozás közben rabolták ki VV Somát

Soltész Mónika 2019.08.12. Rivalda

Hoppá! Csajozás közben rabolták ki VV Somát

Egy hetes bérlettel indult neki az idei Sziget Fesztiválnak VV Soma, ám a vártnál hamarabb ért véget számára a bulizás. Nem csak egy váratlan betegség szólt közbe, ugyanis Soma elmesélte az AcNewsnak, hogy csúnyán átverték őt és kirabolták bulizás közben.
 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Múlt héten pénteken, bevallom őszintén, egy picivel többet ittam a kelleténél és így utólag belátom, hiba volt, elhagytam a baráti társaságomat, majd egy külföldi lánybrigádhoz csatlakoztam. Nem beszélem tökéletesen az angol nyelvet, de könnyedén elkommunikálgattam velük. Tovább iszogattunk, és én meg szerettem volna őket hívni még, de a szigeten nem lehet készpénzzel, csak FestiPay-el fizetni. Ekkor láthatták meg nálam a bankjegyeket” - kezdte lapunknak Soma, aki csak később észlelte, hogy nincs meg a pénze.

„Miután visszaraktam a pénzt a zsebembe, a lányok mondták, hogy mennek tovább, én pedig úgy döntöttem, visszamegyek a barátaimhoz. Tíz-tizenöt perc után nyúltam a zsebembe, akkor vettem észre, hogy a lóvénak hűlt helye van. Ott hibáztam, hogy elfelejtettem, nem lehet pénzzel fizetni a szigeten. Később be akartam szerezni a kártyát, de elkezdődtek a koncertek, és valahogy elmaradt. Negyvenezer forintom bánja a történteket” – mesélte a ValóVilág powered by Big Brothert győztese, aki úgy döntött, nem tesz rendőrségi feljelentést.

„Szerettem volna tovább bulizni, és nem akartam, hogy a hátralévő idő erre menjen rá. Meg kellett volna keresni a rendőrséget, és egyáltalán nem biztos, hogy abban a tömegben meg tudták volna találni ezt a három lányt, és minden bizonnyal letagadták volna a dolgot arra fogva, hogy valószínűleg elhagytam a pénzt. Én egymagam állítom, hogy ők voltak, nem hiszem, hogy bizonyítani tudtam volna az igazam ellenük. Inkább elengedtem az egészet” – tette hozzá Soma, aki úgy érzi, tanult az esetből.

„Egyrészt többé nem indulok egyedül útnak egy ekkora rendezvényen, mert ha italozom, nagy felfedező vagyok. Másrészt nem indulok ennyi pénzzel el, de pont az a durva, hogy nem jellemző rám, inkább kártyával fizetek mindenhol” – mondta Soma, aki mindezek mellett még le is betegedett.

„Már pénteken sem voltam jól, de még a haverom kérésére szombaton is kimentem a szigetre. Akkor már annyira rosszul éreztem magam, hogy korán haza is jöttem. Tegnapra tetőződött a betegség, kiderült, tüszős mandulagyulladásom van, nem is emlékszem, hogy valaha éreztem-e így magam. Étvágyam nincs, szedem a gyógyszereket” – panaszolta az egykori valóságshow szereplő, aki így a munkából is kimaradt.

„Az X-Faktor-ban dolgozom, épp forgatás lett volna, de sajnos nem tudtam elmenni. Ez most időszakos munka, szeptemberben várom az új lehetőségeket, szívesen vállalnék háttérmunkát, mint ahogy valamilyen szereplést is. Szeretek dolgozni, ha pedig nincs munkám, depressziós leszek” – fűzte hozzá Soma, aki azt is elárulta, jelenleg nincs párkapcsolata.

„Szingli vagyok egy ideje. Az elején tudatos volt, nem nagyon akartam lekötni magam, de az az igazság, hogy nem is fogott meg senki. Ismerkedek, találkozgatok, voltak kialakulóban lévő kapcsolataim, de nem lett belőle semmi. Én nem vagyok kapcsolatfüggő, ha valaki megfog, és akivel jól elvagyok, azzal megpróbálom” – zárta a beszélgetést Soma.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT