Hoppá! Most VV Csokival jött össze VV Vivien

Pataki József 2019.06.11. Rivalda

Hoppá! Most VV Csokival jött össze VV Vivien

Újra szerelmes VV Vivien, szíve legújabb választottja pedig nem más, mint volt villatársa, Csoki.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Egy ideje arról pletykálnak a ValóVilág rajongók, hogy VV Vivient mostanában feltűnően gyakran látják Csoki társaságában, és nem éppen úgy viselkednek, mintha egyszerű barátság lenne közöttük. Ezt erősíti az is, hogy nemrég egy olvasónk állította: a két ex-villalakót egyik este randizni látta egy fővárosi filmszínházban, és a büfé sorában olykor-olykor egy heves csók is elcsattant közöttük.

Kíváncsiak voltunk mi igaz a pletykákból, ezért a legutóbbi széria legnépszerűbb versenyzőjét tárcsáztuk.

„Nem cáfolom az értesüléseket, de egyelőre nem szeretnék még ezzel kapcsolatban részleteket elárulni” – fogalmazott igencsak körülményesen VV Csoki, aki arra a kérdésre, hogy mivel telnek a napjai mióta kijött a villából, csípőből rávágta nagy nevetések közepette: „Lopok, csalok és hazudok!”

Természetesen felkerestük VV Vivient is, aki legutóbb azt mondta lapunknak, hogy nem prostituált, de most nem erre voltunk kíváncsiak. Tőle is megkérdeztük, milyen körülmények között melegedett össze a villatársával, de sajnos ő sem akart részleteket elárulni.

„Nem tagadom, igen együtt vagyunk! Ennyit már az élő insta bejelentkezéseimen is elárultam a követőimnek, mert mindenki nagyon kíváncsi. A körülményeket viszont majd az ő társaságában mondom el később. Egyelőre arra szeretnék koncentrálni, hogy érezzük jól magunkat Csokival Tenerifén, ahová holnap indulunk” – mesélte az AcNews-nak boldogan Vivien.

A fiatal lány egyébként jelenleg a harmadik sráccal jött össze, mióta feltűnt a magyar celebvilág égiszén. Mint ismeretes, a villában először Radiccsal melegedett össze és premier plánban élték meg mindenki előtt szerelmüket. Miután távozott a fiú, jött a másik csődör, Krisztián, akivel a játék után is folytatták se veled se nélküled kapcsolatukat. Reméljük, Csokival nem lesz tiszavirág életű a kapcsolata, mindenesetre sok boldogságot kívánunk a fiataloknak.  

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)