Hoppá! Steiner Kristóf és szerelme örökbefogadásra készül - De előtte még körbeutazzák a világot!

AC News 2019.02.08. Rivalda

Hoppá! Steiner Kristóf és szerelme örökbefogadásra készül - De előtte még körbeutazzák a világot!

Tíz év után döntött úgy Steiner Kristóf, hogy picit maga mögött hagyja Tel-Avivot és a világ más helyeit is felfedezi. Az újságíró tavaly házasodott össze izraeli szerelmével, Nimrod Dagannal, októberben pedig útra kelnek.

 

hbs(400x300)

Izgalmas kalandba vág férjével Steiner Kristóf - árulta el az AcNewsnak. Hamarosan összepakolnak, és elköltöznek Izraelből, hogy körbeutazzák a világot. Cipruson kezdenek, onnan átrepülnek Amerikába, amikor kezd elromlani az idő, Mexikón keresztül elindulnak Dél-Amerikába, átutaznak Dél-Afrikába és majd Ázsián keresztül jönnek vissza Európába.
"Úgy érezzük Nimivel, hogy az életünk és a karrierünk most tart azon a ponton, amikor lehetőségünk van olyan döntéseket hozni, ami kiragad minket a megszokott mókuskerékből" - kezdte Kristóf, akit októberig számtalan elfoglaltság és felkérés köt Európához, sok helyen tart workshopot és a Kristóf Konyhájával vegán főzőkurzusokat szervez.
"Minden szuperül alakul a közös életünkben, de rengeteget dolgozunk, és úgy éreztük, hogy szükségünk van egy utazásra, mielőtt egy következő szintre emelnénk a családi életünket. Szeretnénk világot látni és tapasztalni, mielőtt belevágunk esetleg a gyereknevelésbe vagy egy közös ingatlanba invesztálunk" - mesélte el a blogger, aki azt is bevallotta, már régóta foglalkoztatja az apaság gondolata.
"Nekem nagyon fontos, hogy ezt megéljem, de az utóbbi években picit belefáradtam abba, hogy ezt a jogot megpróbáljam kivívni magamnak. Rengeteg falba ütköztem, egyelőre sajnos nem olyan a jogrendszer, ami ezt támogatja" - tette hozzá Kristóf, aki legszívesebben örökbe fogadna.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)