Horváth Éva a gyermekvállalásról – „Nem a dajkának szültem a gyermekemet!”

Dózsa Gabriella 2019.08.08. Rivalda

Horváth Éva a gyermekvállalásról – „Nem a dajkának szültem a gyermekemet!”

A gyönyörű modell életében most minden kerek. Kiegyensúlyozott édesanya, társ, és új televíziós munkáját is nagyon élvezi. 38 éves volt, amikor megszületett kisfia, Kristóf, aki nagyon nyitott, barátkozós gyermek. A műsorvezető az AcNewsnak őszintén beszélt az anyaságról, az első külön töltött napokról, és arról, hogy párjával még ráérnek majd randizni.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Horváth Éva lubickol az anyaságban, rajongással szereti kisfiát, Kristófot. Érett nőként, 38 évesen vállalta az anyaságot, aminek szerinte meg vannak az előnyei. A gyermekáldást egy csodának tartja, annak minden szépségével, és gondjával együtt.

„Mindig vágytam arra, hogy anya legyek, de amikor bekövetkezett, az felülírta minden addigi elképzelésemet róla – kezdte lapunknak a műsorvezető. – Tényleg nem lehet ezt tudni milyen addig, amíg nem tapasztaljuk meg. Első gyermekes anyukaként csak az elején izgultam, de mindig volt hova fordulnom segítségért, akár a szüleim, a védőnő, vagy egy többgyermekes barátnőm személyében. Szerencsés vagyok, mert Kristóf nem problémás gyermek."

„A kisfiam kiválóan elvan az apukájával”

Éva és párja szinte mindenhová viszik magukkal Kristófot, de júliusban új helyzet áll elő. A műsorvezető idén is, mint az elmúlt években mindig, a Miss Balaton koordinátora volt.

„A felkészülés egy golfparadicsomban volt vidéken, így amióta megszületett a kisfiam, most először fordult elő, hogy egy éjszakát, sőt három napot is külön töltöttünk. Ez inkábbb engem viselt meg, nem őt. Kristóf nagyon jól az apukájával, jó kis pasis napjaik voltak. De egyébként is egy nagyon barátkozós, nyitott gyerkőc. Odafigyelünk arra, hogy sok impulzus érje, szülőként ez fontos, hogy milyen útravalót kap tőlünk. Ezért is utazunk sokat, egész kicsi kora óta, már harmincszor repült. Nagyon jól bírja a légi utazást, sőt annyira megszerette, hogy minden héten megyünk a repülőgép múzeumba.”

A televíziós és kedvese a kisfiuk megszületése óta alig voltak kettesben. Egyelőre nem is vágynak rá, nagyon jól érzik magukat hármasban.

„Persze megyünk majd mi is újra randizni, de most jó így. Nem a dajkának szültem a gyermekemet.

„Lenyűgöznek a sikeres fiatalok”

Nemrégiben új feladatot kapott a televíziós, a Csodás vidék című műsorban olyan fiatal gazdákat mutatnak be, akik kemény munkával lettek sikeresek.

„Elképesztően tehetséges lányok is vannak köztük, akik húszas éveik ellenére hatalmas gazdaságot igazgatnak sikeresen, igazi példaképek. Eleve meglepő az, hogy ebben a kőkemény ágban egy nő próbál helytállni, férfiakat irányítani. Sokat tanulok a forgatások alatt, például szörpöt főzni, és még nagyobb kedvet kaptam a kertészkedéshez. De egyelőre megelégszem a saját kis kertünkkel, abból igyekszem a legtöbbet kihozni.”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)