Így kezdi az új évet Jolly - Csatornaváltás, botrány, per!

AC News 2017.01.18. Rivalda

Így kezdi az új évet Jolly - Csatornaváltás, botrány, per!

Fenekestül felfordult az elmúlt napokban a mulatós király élete! Jolly, most az AcNews-nak mondta el először, hogy melyik csatornánál folytatja tovább a munkásságát, és hogy kit fog idén először beperelni.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Igencsak felpörgött az élet mostanában Jolly körül. Nemrég kibékült barátjával, Kis Grófoval, ma az egyik napilap állítólagos hajpótlásáról írt, és csatolt hozzá egy igencsak meghökkentő fotót, ráadásul még azt is bejelentette az énekes, hogy egy teljesen új csatornán folytatja tovább a munkásságát.

„A TV2 tematikus zenei csatornáján fog indulni egy saját műsorom, amit a feleségemmel fogok vezetni, mint szerkesztő, producer és házigazda. Populáris műsor lesz, megújulunk és új előadókat fogunk bemutatni a nézőknek. Nem mulatós műsornak szánjuk ezt az egészet, hanem egy könnyűzenei szórakoztató programnak” - kezdte lapunknak Jolly, majd elárulta azt is, hogy milyen körülmények között vált meg az előző mulatós csatornától.

„Nem volt szerződésem a Muzsika TV-vel, így könnyen mondtam nekik búcsút, és békességgel váltunk el. Megmondom őszintén, nekem a TV2 sokkal jobb ajánlatot adott, mint a másik említett csatorna. A mai világban mindenki ott dolgozik, ahol jobban megbecsülik, és anyagilag is többet kínálnak neki. Nagy örömmel vágtunk bele ebbe a projectbe Suzy-val és izgalmas kihívásként tekintünk erre az egészre. Szerencsére a saját dalainkat is tudjuk majd promózni a Zenebutikon”- folytatta a mulatós király, majd kitért arra is, hogy a Bors egy igen előnytelen képet jelentetett meg róla, mely mellé azt írták, hogy hajragasztáson esett át.

 

„Valótlan képet osztottak meg rólam abban a napilapban. Volt olyan alkalom, amikor levágattam a hajamat kopaszra, pusztán csak fogadásból. Tehát az a kép, amit látnak, színtiszta hazugság! Megtettem már a jogi lépéseket, és bíróságra visszük az ügyet, hisz nem adtam engedélyt a cikk megjelentetésére. Plusz a cég tulajdonosát is bepereljük, mert azt állította rólam, hogy ők csinálták a hajamat. Mindent elkövetek annak érdekében, hogy csúnyán megbüntessék őket”- mondta ingerülten Jolly az AcNews-nak. 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)