Idős embereken segít Balázs Andrea

Pataki József 2020.03.13. Rivalda

Idős embereken segít Balázs Andrea

Most, hogy elmaradnak a színházi előadások a koronavírus okozta pánik miatt, sok színésznek szabadult fel rengeteg szabadideje. Egyesek csak keseregnek, míg mások megragadják az alkalmat, hogy kihasználják a helyzetet, és tegyenek valami jót az embertársaikért.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Így döntött Balázs Andrea is, aki a Facebook oldalán hívta fel a figyelmet akciójára. A színésznő a környékén élő időseknek segít épp a mai napon is bevásárolni.

„Nekem is az édesapám 70 év körüli és jól esett, amikor felajánlották, hogy segítenek neki. Budapest külső kerületében lakom, ahol odafigyelünk egymásra. Van, aki egyszerűen csak tényleg nagyon fél kilépni az utcára, ezért úgy gondoltam, hogy a párommal, Gáborral szívesen segítek. Már ma is volt megkeresésünk amit teljesítettünk, és kaptunk mára egy másik megbízatást is. Egy anyuka hívott fel, akinek az édesanyja a környékünkön lakik, és neki kell majd gyógyszert kiváltani. Gyűlnek szépen a feladatok jövő hétre is. Ha valaki ügyes, akkor ez a fajta segítség szerintem simán beleilleszthető a mindennapjaiba. És nem csak az idős embereken lehet segíteni, hanem például a sokgyermekes anyukáknak is” – árulta el az AcNewsnak Andrea.

De nem ő az egyetlen! Hozzá hasonlóan, Árpa Attila is felajánlotta a segítségét.

„Idős 12. kerületi lakosok, Hegyvidékiek! Holnap és a hétvégén szívesen segítek bevásárolni, ha nem mersz boltba menni, kimozdulni. Van nagy kocsim, le is mondták a fellépéseimet, tehát ráérek. Privát üzenetet írj, ha érdekel. Előre szólok, ha sokan írtok, nem tudok majd mindenkinek segíteni, de ami tőlem telhető, azt megteszem” – írta Facebook oldalán a színész.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT