Így telnek hetek óta a koronavírusos Hódi Pamela napjai – „Egészségesen vagyok bezárva!”

Pataki József 2020.09.22. Rivalda

Így telnek hetek óta a koronavírusos Hódi Pamela napjai – „Egészségesen vagyok bezárva!”

Tovább tart Hódi Pamela otthoni karanténja, miután két hét után újra pozitív lett a koronavírus tesztje. Érthető a csalódottsága, hiszen emiatt továbbra sem láthatja lányát.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Hódi Pamela is elkapta a koronavírust, ami miatt egy ideje házi karanténban van. A tünetei már elmúltak, érthető okokból ezért így bízott benne, hogy végre véget vethet az otthoni létnek.

„2,5 hete nem láttam a lányomat, 2 hete nem tettem ki a lábam a küszöbön, 2 hete jó közérzettel fájdalommentesen vagyok a 4 fal között, 2 napja vagyok tünetmentes-újra érzek szagokat és ízeket. két hét után ma újra pozitív lett a pcr tesztem. Ma szomorú napom volt és van, kiborultam... Nagyon szeretném, ha vége lenne!” – írta a második tesztje után Pamela az Instagram oldalán.

Azóta eltelt pár nap, kíváncsiak voltunk, történt-e azóta valami változás a modell egészségével kapcsolatban.

„Nincsen semmi változás, amint lesz, azt úgy is rögtön közlöm mindenkivel. Továbbra is sorozatokat nézek, takarítok, barátokkal beszélgetek telefonon, és főzőcskézem – kezdte az AcNewsnak a híresség, aki elárulta, hogy amikor megkapta a legutóbbi tesztje eredményét, nagyon csalódott volt. – Nem erre számítottam, hiszen betartottam minden előírást. Szomorú voltam, és kicsit be is fordultam. Próbálnék ezen változtatni, de nem tudom mivel lehetne orvosolni a helyzetet, nincs gyógymód. Az első gondolatom nyilván az volt, hogy továbbra sem láthatom a gyermekemet, hiszen ő a legfontosabb az életemben. Natival igyekszem minden másnap beszelni, ilyenkor átbeszéljük mik történtek a suliban és hogy érzi magát. Hosszasan beszélgetünk ami engem mindig nagyon feltölt. Annyi szerencsém van, hogy egészségesen vagyok bezárva és nem szenvedek a betegségtől, mint mások.”

Az édesanya azt is elárulta, kikre számíthat ezekben a nehéz időkben.

„Munka szempontjából szerencsére mindent meg tudok itthonról csinálni. Volt egy hely mostanában, ahová gyakran jártam be, egyedül azt szüneteltetem most. A barátaimra mindenben számíthatok. Gyakran vásárolnak be nekem, vagy főznek rám…”

Pamela egyébként az első koronavírus tesztje után lapunknak mondta el, hogy amikor kiderült a fertőzése, mindenkit értesített a környezetéből.

„Lehetetlen visszavezetni, és keresni a választ, vajon hol fertőződhettem meg. Vannak olyan ismerőseim, akik voltak külföldön, de én is sok helyen megfordultam a munkám miatt. Rengeteg helyen nem volt már kötelező a maszk viselése, sem egy étteremben, sem egy megbeszélésen. Úgy gondolom, felesleges kutatni, kitől indulhatott. Amikor kiderült, hogy pozitív lett a tesztem, nekem az sokkal fontosabb volt, hogy mindenkit azonnal értesítsek, akivel közelebbi kapcsolatba kerültem tíz, vagy akár egy órára is – mondta korábban lapunknak a sztáranyuka, a lányára is kitérve. – Hosszú idő lesz mindkettőnknek, de megbeszéltük, hogy facetime-on átvesszük, mi volt az iskolában, megmutatja a füzetét, de olyan is volt, hogy virtuálisan ’együtt fürödtünk’. Abban maradtunk, hogy esténként is még beszélünk, leteszi maga mellé a telefont, és én altatom el, énekelek neki és megvárom, míg elalszik.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT