Így tervezi a jövőt egyedülálló anyaként Gregor Bernadett

AC News 2019.04.01. Rivalda

Így tervezi a jövőt egyedülálló anyaként Gregor Bernadett

Fotó: TV2

A gyönyörű színésznő sosem titkolta, számára nagyon fontos a függetlenség. Mindig vigyázott arra, hogy önálló keresete legyen, egyedül is megálljon a lábán. Így Gregor Bernadett tavaly sem esett kétségbe, amikor vége lett negyedik házasságának. A művésznő élvezi az életet, örül a tavasznak, de legfőképpen annak, hogy idén végre újra nyaralni megy. Nem is akárkivel, kisebbik fiával, Álmossal!

cba bejegyzeseknél(200x300)

Gregor Bernadett azt mondja, akárcsak a természetben, az ő lelkében is tavasz van. Tavalyi válása után új életet kezdett: rengeteg a munkája, és minden erejével gyermekeire koncentrál. A színésznő és a színész Szarvas Attila házassága négy év után futott zátonyra. Berni most újra egyedülálló anya, és családfenntartó.

„Mindig megtalálom az életben a szépséget, most sincs ez másképpen” – mondta az AC News-nak a színésznő. „Szeretem a tavaszt, úgy érzem most minden úgy jó, ahogy van! Kerek az életem, sok a színházi elfoglaltságom, és élvezek minden percet, amit a gyermekeimmel töltök. Persze, a nagyobbik fiamnak már kevésbé van szüksége rám, de ez nem is csoda, már 22 éves. Álmos viszont a maga 11 évével nagyon örül, hogy sok időt töltünk együtt. Így hatalmas volt a boldogsága neki is, amikor elmondtam, hogy idén kettesben megyünk nyaralni, méghozzá a csodálatos görög szigetre, Zakinthosra. Bencét is megkérdeztem persze, de ő másfajta nyaralásra vágyik már. Az biztos, mi Álmossal számoljuk visszafelé a napokat…”

Berni azt is elárulta, míg másoknál a nyaralás nem nagy szó, ő több mint tíz éve nem volt. Pedig neki is szüksége van aktív kikapcsolódásra egy olyan helyen, ahol senki sem ismeri.

„Valahogy úgy jött ki a lépés, hogy az elmúlt években kimaradt a nyaralás, nagy bánatomra” – folytatta. "Van a Balatonnál egy kis házunk, oda lementünk, amikor tudtunk, de az más. Így idén megfogadtam, hogy ha esik, ha fúj, megyünk. Már le is foglaltam az utat, remélem, csodálatos napokat töltünk el a varázslatos Görögországban."

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)