Ilyen egy igazi rocknagypapa - Nagy Feró mindent megenged unokáinak

AC News 2019.02.04. Rivalda

Ilyen egy igazi rocknagypapa - Nagy Feró mindent megenged unokáinak

Imádja a nagypapaszerepet Nagy Feró, decemberben született legifjabb unokája, aki szüleitől a Beatrice nevet kapta. A baba még csak egy hónapos, így még kommunikálni is alig tudnak, de a kétéves Patrikkal már mindenféle csibészséget követnek el együtt. 

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

A Dal 2019 zsűriasztala mögött szigorú ítészként ismerik a nézők Nagy Ferót, de hétvégente kenyérre lehet kenni. A Beatrice frontembere él-hal unokáiért, ennek megfelelően a tenyerén hordozza őket.
"Nem vagyok szigorú nagyszülő, azt gondolom, hogy az nem az én dolgom, arra ott vannak a szülei. Én mindent megengedek, kivéve, ami nem önveszélyes. De múltkor pont kaptam egy óriási nagy letolást. Mentünk hazafelé, a hó épp elolvadt és méretes pocsolyák voltak az úton, amikbe mi páros lábbal beleugráltunk, de Patrik az egyikbe belefeküdt, úgy nézett ki, mint egy sáros kismalac. Természetesen nem volt túl meleg, rohannunk kellett haza" - mesélte az AcNewsnak a Nemzet Csótánya. Bármit megtesz unokáiért, még egy hosszú buli után is hajlandó felkelni, ha szólítja a nagypapai kötelesség.


"Az unokák a hétvégéket töltik nálunk, mindamellett, hogy ez nagyon jó, rossz is, mert a koncertek hétvégente vannak. A tavalyi évben hetven bulink volt és egy vidéki túra több napig is tarthat. Meg az olyan jóleső érzés, amikor reggel négykor megérkezem, bedőlök az ágyba, de Patrik reggel hétkor már jön, és mondja, hogy: papa. Én ilyenkor mondom neki, hogy alszik a papa, de ő persze rávágja, hogy nem alszik a papa, és akkor ebben így ki szoktunk egyezni, hogy nem alszom tovább. De délben mindig együtt alszunk, jaj Istenem, az nagyon jó!" - árulta el a zenész, akinek lányunokájának különleges nevét engedélyeztetni kellett. Nem lepődött meg, hogy fia, Hunor a Beatrice nevet választott, hiszen ő is ezen a zenén nőtt fel és most már a zenekar dobosa is.
"A kicsi még csak egy hónapos, vele kell még várni körülbelül egy fél évet, mire kommunikálni tudunk. Bár én már most is folyamatosan nyomom neki a dumát, nem tudom, mennyit ért belőle, mondjuk mintha múltkor mosolygott volna" - mesélte Feró.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)