Íme az Ázsia Expressz 2. kulisszatitkai – A stábnak is a szabad ég alatt kellett aludnia?

Pataki József 2019.09.06. Rivalda

Íme az Ázsia Expressz 2. kulisszatitkai – A stábnak is a szabad ég alatt kellett aludnia?

Lapunknak sikerült elérnie a TV2 nagysikerű műsorának két producerét, akik örömmel válaszoltak kérdéseinkre. Többek között megtudhattuk, hogy a forgatás alatt milyen sorsuk volt az operatőröknek.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Az Ázsia Expressz műsorához tartozik az, hogy a versenyzőknek pénz nélkül kell megoldaniuk sokszor az étkezést, sőt, még az éjszakai szállást is. Előfordul azonban, hogy nem járnak szerencsével, így néha üres hassal, a szabad ég alatt kell aludniuk. Igen ám, csakhogy minden csapattal párossal szokott lenni egy-egy operatőr is, aki végig kamerázza rögzíti a kalandjaikat. Éppen ezért arra voltunk ezért kíváncsiak, hogy vajon ilyenkor a stábtagok is ilyen cudar sorsban részesülnek-e? Az AcNewsnak a műsor két producere Katona Andor és Oláh Ákos válaszolt.

"A stábtagok természetesen nem a versenyzők nehezen megszerzett napi betevőjén osztoztak, nekik a produkció biztosított étkezést, illetve napi költőpénzt, amiből szabadon gazdálkodhattak napközben" - kezdték lapunknak a producerek, majd kitértek a szállás kérdésére is. - "Amint a párosokkal befejezték a forgatást aznapra, úgy a stábtagoknak is szállást kellett találniuk, csak nekik sokkal egyszerűbb dolguk volt, mert minden csapattal volt egy helyi gyártási kolléga, akit a külföldi gyártócég alkalmazott, és az ő feladatuk volt, hogy azon a környéken, ahol éppen befejezték a munkát, szállást találjon a stábnak. Ennek a költségeit is természetesen a produkció fedezte."

Ezen kívül kíváncsiak voltunk arra is tudni akartuk azt is, hogy ha egy párosnak feltétlenül az utcán kell aludnia, milyen óvintézkedéseket tesznek.

"Minden forgatási nap végén a produkció biztonsági és orvosi csapata körbement és ellenőrizte, hogy a párosok rendben vannak-e, illetve, hogy a hely, ahol szállást találtak, biztonságos-e. Ha a játékosok nap végén sehol sem találtak menedéket, viszont a környék, ahol megálltak nem volt veszélyes, akkor bizony kénytelenek voltak a szabad ég alatt tölteni az éjszakát. Jó példa erre a 2. adásban Gréta és Dávid esete, akik egy lépcső alatt húzták meg magukat" - árulták el.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT