Infúzióra kötötték a legendás énekest - Kovács Kati azonnal Aradszky László segítségére sietett

2017.05.24. Rivalda

Infúzióra kötötték a legendás énekest - Kovács Kati azonnal Aradszky László segítségére sietett

A legendás énekes immár 54 éve töretlenül a zenének szenteli az életét, viszont a sok fellépés és szereplés között most mégis kényszerpihenőt kellett tartania…

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„Az orvos egy hetet kért, hogy addig ne énekeljek” – kezdte az AcNews-nak Aradszky László, aki múlt héten megerőltette a hangszálait, ezért rövid időre kórházba került. A hangszálgyulladás mellett az orvosok azt is észrevették, hogy nagyon le van gyengülve az énekes, így ezt is próbálták orvosolni.

 „Most kitűnően érzem magam. Három infúziót kaptam, amit már régen megígértem nemcsak magamnak, hanem az orvosaimnak is, hogy minden évben kétszer elmegyek, nem azért mert ez 80 év fölött ez dukál, hanem azért mert kötelező. Nem tudom mit adtak be nekem, de olyan vagyok, mint egy birkózó, és már alig várom, hogy Erdélybe menjek szombaton” – magyarázta nevetve a népszerű előadó, akinek több fellépését is el kellett halasztania.

„Nemcsak koncertek, hanem hétfőn élő televíziós műsor is lett volna, ami már azóta visszamentődött. Nem igazolást kértek tőlem, hanem nekik az én gyógyulásom számított! A közösségi oldalon rengeteg like-ot és hozzászólást kaptam, szóval, ha nem lennék egy kicsit kemény krapek, akkor végig sírnám a napot” – nyilatkozta meghatódva a 82 éves énekes, akiért a rajongók mellett jó barátja, Kovács Kati is nagyon aggódott.

„Drága Kati írta is az e-mailt, meg hívott is, de nem volt még szabad felvennem, hogy van egy nagyon jó orvosa, akit ajánlana nekem. De ha találkozom vele, megmondom, hogy a legjobb megoldás az infúzió” – mesélte nevetve lapunknak Aradszky.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT