Ismeretlen jótevő mentette meg Szilágyiékat – Hatalmas segítséget kaptak!

AC News 2019.05.08. Rivalda

Ismeretlen jótevő mentette meg Szilágyiékat – Hatalmas segítséget kaptak!

A család nehéz hónapokon van túl, előfordult, hogy tüzelőre sem futott a pénzükből. Az ország Lópici Gáspárja most hatalmas segítséget kapott, az AcNewsnak elárulta: központi fűtést kaptak.

 

hbs(400x300)

Évek óta megélhetési gondokkal küzd az Indul a bakterház legendás színésze. Szilágyi István és felesége a nyugdíjukból gazdálkodnak, ami a rezsire sem elég. Velük él fiuk is, aki eddig nem tudott beszállni a megélhetésükbe, ígyalig százezer forintból próbálnak megélni. Szilágyi Istvánnak sokan ajánlottak fel segítséget, de a büszkesége nehezen engedi meg, hogy azokat el is fogadja.

„Sajnos azonban van az a helyzet, amikor a büszkeséget el kell felejteni, mert a megélhetés fontosabb” – kezdte az AcNewsnak Lópici Gáspár. „Mint ahogy a legtöbben, én sem szeretek arról beszélni, hogy megélhetési gondjaim vannak. De sajnos ez a helyzet… hárman éltünk két nyugdíjból, ami még a rezsire is alig elég. Az időjárás sem kímélt bennünket, hosszú és hideg tél volt, gyakran a tüzelő beszerzése is gondot okozott.”

Egy új film jelentette volna a megváltást, de az ígéret csupán ígéret maradt, nem lett semmi az új moziból.

„Olyan volt, mint egy lufi” – folytatta az idős színész. „Örültünk neki egy ideig, aztán kipukkant. De most hatalmas segítséget kaptunk, bevezették nálunk a központi fűtést egy számunkra ismeretlen felajánló segítségével, amit ezúton is hálásan köszönünk! Igaz, most már egyre jobb az idő, de a főzési gondokat megoldotta. Igyekszünk összehúzni a nadrágszíjat, és akkor finom, egészséges ételek kerülnek az asztalra.”

A színészlegendának erre nagy szüksége is van, hiszen az egészsége megrendült.

„A nélkülözés megviseli a szervezetet, és sajnos a kor is. De most bízom benne, hogy a jó idővel újabb jó híreket is kapok. Az biztos, hogy a kedvem sokat javult, ráadásul úgy néz ki, hogy a fiam, Péter legújabb vállalkozása is beindul, nagy reményeket fűzünk hozzá!”

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)