Itt a lagzi szezon! - Ada és Szabó Erika is férjhez megy

Pataki József 2020.07.01. Rivalda

Itt a lagzi szezon! - Ada és Szabó Erika is férjhez megy

Az elmúlt napokban két hazai hírességről, Adáról, és Szabó Erikáról is kiderült, hogy hamarosan oltár elé állnak. Pintér Adrienn minden részletet elárult lapunknak a nagy napról!

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Élete talán legboldogabb napjára készül most Pintér Adrienn Ada, aki nemrég jelentette be egy Instaposzt keretei között rajongóinak, hogy már az utolsó simításokat végzik az esküvőjükön párjával, Mátéval.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

„Első közös képeink egyike... Itt még szerintem egyikünk sem gondolta, hogy 5 évvel es 3 hónappal később már a nagy napunk előtti utolsó simításokat fogjuk intézni” – írta a képhez.

A Németországban élő kétgyermekes anyuka ezek után az AcNewssal osztotta meg a részleteket a nagy napról.

„A lánykérés tavaly februárban volt. mindenki azt mondta, hogy időben kell elkezdeni a szervezést, mert nehéz lesz a helyszínnel kapcsolatban dűlőre jutni. Már tavaly lefoglaltuk ezért a helyet, és ősszel az egyéb szolgáltatókat. A lagzin Dj fogja adni a talpalávalót. Még pont a pandémia előtt sikerült a dekorációt is elintéznünk. Már tényleg csak az olyan apróságok maradtak, mint a torta, vagy a gyűrű. Egész eddig vártunk, mert nem tudtuk mi lesz ebben a helyzetben, hazatudunk-e menni Németországból, anélkül, hogy két hetet karanténban töltsünk utána, hiszen mindenképpen Magyarországon akartuk egybekötni az életünket. Most nyáron lesz a nagy alkalom – árulta el lapunknak Ada, aki ezek után kitért a helyszínre is. – A fő szempontunk az volt, hogy az a bizonyos létszám, akiket elhívtunk, elférjen. A szertartás templomban lesz, ahhoz ragaszkodott a család. A lagzit viszont semmiképpen nem akartam valamilyen konferenciateremben tartani, arra vágytam, hogy természetközeli, vízpartos, zöldes övezetben legyen, amit sikerült is elintézni. Egyébként most még nem izgulok, de lehet majd előtte fél órával rám fog törni például azért, hogy helyesen el tudjam ismételni azt, amit mond a pap” – tette hozzá nevetve.

De nem Ada az egyetlen, aki összeköti mostanában az életét a szerelmével. Tegnap kiderült, hogy a Barátok Közt egykori Tildája, Szabó Erika két hét múlva fog oltár elé állni. A nagy hírt pedig Kulcsár Edina párja, Csuti jelentette be a hamarosan induló Romis TV forgatásán.

"Van egy kolleganőnk, aki hamarosan férjhez megy, egy kedves szóval köszöntenénk, és sok boldogságot kívánnánk Szabó Erikának, aki két hét múlva férjhez megy" – hangzott el az eseményen résztvevő Szabó András "Csuti" műsorvezető Instagram sztorijában.

Természetesen kerestük a színésznőt ezzel kapcsolatban, ő azonban nem akart nyilatkozni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szabó Erika (@szaboerikaofficial) által megosztott bejegyzés,

Mint azt korábban már megírtuk, Gájer Bálinték először lefújták az idei esküvőt, de nemrég bejelentették: már javában készülnek a nagy napra, augusztusban mondják ki egymásnak a boldogító igent.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT