Itt folytatja Baukó Éva a Való Világ után - "Sokkal jobban csináltam most, mint először"

Soltész Mónika 2019.02.19. Rivalda

Itt folytatja Baukó Éva a Való Világ után - "Sokkal jobban csináltam most, mint először"

Baukó Éva életében egy újabb korszak zárult le a vasárnap. Véget ért a ValóVilág 9 powered by Big Brother, ezzel együtt a BeleValóVilág is, melynek a női műsorvezetőjeként láthattuk az egykori villalakót a képernyőn. Éva az AcNews-nak mesélt az elmúlt 3 és fél hónapról és elárulta azt is, hogyan tovább.
 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Már akkor nagyon boldog voltam, amikor megtudtam, hogy a csatorna engem választott a BeleValó egyik műsorvezetőjének. Rendkívül izgatott voltam még az első héten. Tudtam, hogy nem műsorvezetőket keresnek, hanem olyan egyéniségeket, akik ezáltal hozzá tudnak tenni a műsorhoz” – kezdte lapunknak Éva.

„Minden nagyképűség nélkül állítom, hogy sokkal jobban csináltam most, mint amikor először vezethettem a műsort. Sokat fejlődtem, amit nem csak a főnökeimtől, hanem a barátaimtól, a családtagjaimtól és a rajongóimtól is megkaptam. Egy olyan légkörben dolgozhattam újra, ahol jól éreztem magam, és nem gyomorgörccsel mentem munkába. Mindig is szerettem az RTL-nél dolgozni. Persze akadtak nehézségek is, amiket mindig sikerült megoldanunk. Köszönöm Gerendás Dávidnak, a BeleValó főszerkesztőjének és Nyári Gábornak, a Való Világ kreatív producerének, hogy kaphattam tőlük egy lehetőséget. Voltak nehezebb periódusok, főleg, amikor karácsonykor két hétig minden nap én vezettem a műsort, egyedül kellett töltenem az ünnepeket, de úgy tűnik, erre is képes vagyok. Élveztem minden percet, izgalmas volt, és lett egy női győztesünk” – tette hozzá a műsorvezető.

„23 órakor kezdődött a BeleValó, és ha én vezettem, mindig éjfél után értem haza. A hosszú hetek alatt teljesen átállt a szervezetem, és hajnalban feküdtem, később keltem, így koradélután indult mindig a napom. Most, hogy vége, nagy űr maradt bennem, rossz érzés, hogy már nem kell bemennem, vége a megszokott napi rutinomnak. Nem titkolt vágyam, hogy örülnék, ha kaphatnék újabb lehetőséget az RTL Klubtól. Hamarosan feltűnök a Gyertek át című műsorban is, ahol ismét megmutathatom a szórakoztató oldalamat” – mesélte Éva, aki elárulta, mihez kezd egyrészt a felszabadult estéivel, illetve hogyan folytatja tovább munkásságát.

„A vasárnapi finálé után három napos pihenést írtam ki magamnak. Megpróbálom ez idő alatt visszaállítani a szervezetem a korai fekvésre. Utána szeretnék eljárni edzeni, továbbra is részt veszek fotózásokon, illetve az Istagramomat szeretném fejleszteni, megpróbálom az influencerkedést, hiszen rengeteg követőm van. Nem kizárt, hogy egy Youtube csatornát is fogok indítani. Olyannal szeretnék foglalkozni, ami leköt, ami érdekel és még szeretem is, nem beszélve a biztos anyagiakról” – tette hozzá Éva.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT