Itt vannak a részletek! Kökény Attila: Ott hibáztam, hogy nem mentem időben orvoshoz!

Soltész Mónika 2019.01.10. Rivalda

Itt vannak a részletek! Kökény Attila: Ott hibáztam, hogy nem mentem időben orvoshoz!

Ahogy arról már beszámoltunk, Kökény Attila ijesztő fotóval tudatta, hogy nagy a baj. Az AcNews-nak most sikerült utolérnie az énekest, aki részletesen elmesélte, pontosan mi történt és mi vezetett odáig, hogy azonnali orvosi ellátást kapjon!
 

hbs(400x300)

„Minden még november közepén kezdődött egy légcsőhurut-gyulladással. Rengeteg gyógyszert beszedtem, de nem tudtam kipihenni a betegséget, hiszen a felkéréseimnek eleget kellett tennem. Folyamatosan ráerőltettem, és addig-addig húztam, hogy felülfertőződött, majd lett egy középfültő-gyulladás, és pluszban elmozdultak a kristályok is a fülemben” – kezdte lapunknak Kökény Attila.

„Arra keltem fel egyik reggel, hogy nagyon szédültem, megittam a szokásos kávémat, majd kihánytam. Ekkor fordultam újra orvoshoz, aki szteroidos kezelést írt fel, illetve egy speciális tornát kell végrehajtanom, ami által a kristályok visszamennek a helyükre a fülemben. Nekem szerencsém volt, az öcsémnek is volt hasonló problémája, ő viszont kórházba is került ezzel, és infúziókat kapott, én viszont ezt megúsztam, mert a szédülés is csak három napig tartott nálam” – mesélte az énekes, aki bízott abban, hogy hamar felgyógyul.

„Tudtam, hogy nem tudok énekelni, amiket természetesen a fellépéseken is hallottam. Sőt sokan meg is írták nekem, hogy hallják, hogy nem az vagyok, aki szoktam lenni. Mégis a decemberi hónapban nem tehettem meg, hogy pihenjek. Így év elején csak hétvégén vannak koncertek, és most tudok gyógyulgatni. Igaz, beszélnem sem szabadna, szénsavasat nem ihatok, fűszeres és csípős ételeket nem fogyaszthatok. Utóbbit még meg tudom oldani, de azt nem tehetem meg, hogy szótlan maradok” – árulta el Attila, aki a január 11-ei nagyobb volumenű koncertjét is természetesen megtartja.

„Nem jellemző rám, hogy bármilyen rendezvényt lemondjak. Úgy érzem, sokat javultam. Ott hibáztam, hogy nem mentem időben orvoshoz, nem foglalkoztam kellően a problémával, mert bíztam abban, hogy majd csak jobban leszek. A szteroidos inhaláló és orrcseppek csodát műveltek” – zárta a beszélgetést az énekes.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)