Jaksity Kata: Teljesen új életet kezdtünk - Elege van a tévézésből

AC News 2019.03.19. Rivalda

Jaksity Kata: Teljesen új életet kezdtünk - Elege van a tévézésből

Fotó: RTL Klub

Egy hónappal ezelőtt éppen pár nappal azelőtt rúgták ki az ATV-ből, amikor családjával beköltözött új otthonukba Jaksity Kata. A híradós akkor nem tagadta, váratlanul érte a döntés, de nem esett kétségbe.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Jaksity Kata már közvetlenül az elbocsátása után tele volt tervekkel, amelyeknek a megvalósításán dolgozik folyamatosan. Sokáig nem marad munka nélkül, épp az egyik nagy álma valósulhat meg egy megkeresés kapcsán, folynak a tárgyalások, hogyan tudná összeegyeztetni saját vállalkozásával.
"Nemsokára már konkrétumokkal tudok szolgálni, pontos részleteket egyelőre nem szeretnék mondani, de az biztos, hogy nem tévés munka" - szögezte le Jaksity Kata, aki 11 évet töltött az ATV-nél. A csatorna anyagi átszervezésre hivatkozva küldte el képernyős arcát.
"Most egy időre elég volt a képernyőből, kevés olyan munka van, amit szívesen elvállalnék. Eddig is sok lehetőségem lett volna különböző műsorokban dolgozni, de van egy értékrendem, ami alá nem szeretnék menni" - mondta az AcNewsnak a tévés, aki most olyan projekten dolgozik, amivel sokaknak segítséget nyújtana. Munka fronton tehát kezd minden a helyére kerülni Kata életében, ami pedig a családot illeti, az mindig is egy támogató hátteret biztosított számára.
"Pár nappal azelőtt költöztünk be a házba, amikor kirúgtak, így mondhatom, hogy teljesen új életet kezdtünk" - mondta. Három gyermekével és szüleivel egy kétgenerációs családi házba költöztek.
"Az építkezéskor sem ment minden rendben, de most már végre átbútoroztunk, és próbáljuk kiheverni a bonyodalmakat. Egyébként nagyon jól érezzük magunkat az új helyen, mindenki kezdi belakni a saját kis kuckóját. Most is éppen vásárolok, hogy minden a helyére kerüljön, csinosítgatunk, közben párhuzamosan dolgozom" - nyilatkozta lapunknak a háromgyermekes édesanya.
 

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)