Jimmy sírja miatt áll a bál a Zámbó családban

2017.08.01. Rivalda

Jimmy sírja miatt áll a bál a Zámbó családban

Hatalmas vita alakult ki akörül, hogy ki gondozza Zámbó Jimmy sírját. A Király testvére, Marietta azt mondja, hogy a trónörökösök nem ápolják kellőképpen az édesapjuk nyughelyét. Krisztián viszont állítja: ők is kijárnak a temetőbe, amikor tudnak, de ők ezt nem a közösségi oldalakon bizonygatják.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Az egész balhét Zámbó Tihamér posztja indította el, amikoris a közösségi oldalán osztotta meg, ahogy Árpival, és Mariettával teszik rendbe Jimmy nyughelyét.

Ekkor Jimmy nővére egy kommentben mondta el véleményét. „Vajon ilyenkor hol vannak a Király fiai?” – írta. Több sem kellett, a lavina máris elindult, és hatalmas vita kerekedett ki abból, hogy ki is gondozza a sírt. Természetesen Jimmy fiai megvédték magukat.

„Azért egy Zámbó Jimmy sírjához, mint családtag, nem olyan egyszerű kijárni mikor tele van rajongókkal!”

Zámbó Krisztián a kommentáradaton felül az AcNews-nak fejtette ki részletesebben, hogy miért alakulhatott ki ez az egész balhé, és miért nem jó az, ha a családi viszályokat ország-világ előtt teregetik ki.

„Nem értem miért írta ezeket a sorokat Marietta, szerintem a családban én vagyok az egyik, aki a legjobban ápolom apunak az emlékét. Azt sem értem, hogy miért kell ezt az egészet a Facebookon kitárgyalni, ahol idegen emberek szólnak bele a család dolgaiba. Csalódtam ebben az egészben…” - kezdte lapunknak feldúltan Krisztián.

„Sajnos nagyon ritkán tudok kijárni a temetőbe. Először is ott van az a tény, hogy apu sírját egy buszmegállóba rakták, így nem tudok oda leülni csendesen, hogy ne zavarjon semmi. Másodszor, teli van a hely mindig rajongókkal… csak gondolj bele abba, hogy kimennél megemlékezni egy szerettedről és egy halom idegen ember ott áll és téged néz. Nagyon kellemetlen”- folytatta az énekes, majd kitért a sír állapotára is.

„Igen, van rajta pár pókháló, de hol nem? Nemrég pedig egy teherautó törte meg az alsó követ, ami pedig végképp nem a mi hibánk, hanem a temetőgondozóé. De ami még ennél is undorítóbb, hogy legutóbb én szedtem le a sírról egy csomó reklámpapírt, és plakátot… normális dolog ez? Attól sárgult be egy csomó helyen a márvány, amit nagyon drága lenne kicseréltetni. Nem is szeretnék erről többet mondani. Fel fogom hívni a többieket, hogy ezt nem mindenki előtt, hanem egymás között kéne megbeszélni” - fakadt ki Zámbó Krisztián, és hozzátette: Mariettával is jóban vannak.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT