Jolly: Elegánsan megköszöntem, hogy Majka a halálomat kívánta!

2020.02.17. Rivalda

Jolly: Elegánsan megköszöntem, hogy Majka a halálomat kívánta!

Hatalmas meglepetésekkel indult a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada műsor. A TV2 látványos show-jában rögtön három olyan sztár lepleződött le, akikre senki sem gondolt. Először a 21 évig az RTL klubbon szereplő Szőke Zoltán, majd a Majkával korábban fasírtban lévő Jolly, utolsóként a hírek szerint Amerikában lévő Vajna Timi. A legnagyobb döbbenetet a mulatós énekes okozta, akinek a neve hallatán az ózdi rapper rögtön be is szólt…

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Vasárnap este indult a Tv2 új műsora, a Nicsak, ki vagyok? Előre lehetett sejteni, hogy a két sztárcsapat nem kíméli egymást, és a maszk alatt megbújó versenyzőket sem. A Majka, Hajós András, Judy trió, és a velük szemben ülő Ábel Anita, Kajdi Csaba, Ganxsta Zolee hármas sem visszafogottságáról híres. Mentek is a beszólogatások, a frivol poénok, mindenki oda-oda mondogatott, de nem volt sértődés.

Már az első adásban sokkoló lelepleződések voltak, a TV2-nek tényleg olyan ismert embereket sikerült szerződtetni, akikre senki gondolt volna. Szőke Zoltán Berényi Mikiként két évtizedig volt az ellenlábas csatorna sztárja. Így nem csoda, hogy amikor felfedte kilétét, és levette a Bagoly fejet, a sztárcsapatok tagjai percekig nem tértek magukhoz.

De az Asztronauta bőrébe bújt Jolly okozta a legnagyobb hangzavart, és a legdurvább mondatokat. Amikor előadta Bruno Mars dalát, majd amikor Charlie, Könnyű álmot hozzon az éj slágerét énekelte, az ítészek magasztaló hangon dicsérték, egyből kijelentették, hogy ez csak egy profi énekes lehet. Többen először Sipos Tomira gondoltak, aki többször utánozta már a legendás jazz énekest. De aztán Ábel Anita fényt kapott, és kijelentette, hogy a jelmez csakis Jolly-t rejtheti. Amikor kimondta a mulatós sztár nevét, Majka a szívéhez kapott és azt mondta: ha tényleg igaza van kollégájának, akkor kár, hogy nem esett össze a színpadon… Majd még hozzátette, és ha így van, akkor a következő adásban nőnek öltözve találgatja majd, kik vannak a maszkok alatt.

Mint ismert 2018-ban az ózdi rapper nekiment a mulatós énekesnek, gagyinak nevezte őt is és a ruháját is. Majka akkor kijelentette, hogy számára nem is létezik Jolly. A Zenebutik sztárja örül, hogy sikerült meglepnie korábbi gyalázóját.

„Amikor hallottam a csapatok dicséretét, alig vártam, hogy levehessem az űrsisakomat” – kezdte az AcNewsnak Jolly. „Úgy gondolom, tényleg sokkoltam mindenkit, mert sajnos sokan azt gondolják rólam, hogy én csak a mulatós műfajban tudok érvényesülni. Pedig már korábban is próbáltam más stílust, direkt azért, hogy lássák, mást is tudok jól énekelni. De úgy látszik, egy országos csatorna nagy műsora kellett ahhoz, hogy ez kiderüljön. Minden pillanatát élveztem a produkciónak, még akkor is, ha az asztronauta jelmezben alig kaptam levegőt, főleg, amikor a levegőben lógva adtam elő Horváth Charlie dalát. Nagyon tisztelem a rekedt hangú énekest, imádom ezt az érzelmes nótát, így szívem-lelkem benne volt. Sajnálom, hogy ilyen hamar lelepleződtem, tartogattam még jó pár meglepetést a zsűrinek.”

A mulatós sztár nevetve elevenítette fel Majka beszólását.

„Hát, nem tehettem mást, elegánsan megköszöntem, hogy a halálomat kívánta. De a viccet félretéve, semmi rossz érzés nincs bennem iránta. Igaz, azért annak örülök, hogy miattam a következő adásban nőnek öltözve kell majd megjelennie.”

A harmadik nagy meglepetést Vajna Timi szereplése okozta. Ő se jutott eszébe sokáig senkinek, egyedül Kajdi Csabának volt egy megérzése vele kapcsolatban. De mivel a posztjai miatt mindenki azt gondolná, hogy Andy Vajna özvegye jelenleg hosszabb időre Amerikába költözött, megvétózták. Volt is döbbenet, amikor előbújt a Szőrmók jelmezből.

„Ez a felkérés segített kizökkenni a gyászból” – mondta a Mokka adásában Vajna Timi. „Nagyon élveztem a szereplést, és örülök, hogy sok embernek örömöt tudtam vele szerezni. Rengeteg pozitív üzenetet kaptam utána. Csak a húgom tudta, hogy mire készülök, jó elterelő taktika volt, hogy Los Angelesből posztoltam képeket. Profi volt a szervezés, még a mosdóba is lepelben és bukósisakban lehetett menni. Fontos ügy miatt vállaltam a műsort, a gázsimat két gyermekkórháznak ajánlottam fel. Egyébként már ismertem ezt a licenc-t, Andy mutatta nekem, meg akarta csinálni… Remélem most nagyon büszke rám!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT