Jolly felesége kiborult! – „Nem viselem el tovább a megaláztatásokat!”

AC News 2017.03.17. Rivalda

Jolly felesége kiborult! – „Nem viselem el tovább a megaláztatásokat!”

Amióta kiderült, hogy a Nagy Duett színpadán a közkedvelt énekes - Jolly, Hódi Pamelával alkot majd egy párt, a mulatós király feleségét Suzy-t lépten-nyomon támadják. A mulatós énekesnő az AcNews-nak megdöbbentő dolgokat árult el: nem is gondolnánk, sokan mire képesek, hogy elérjék céljukat…

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

 „Amikor közzétették, hogy ki kinek lesz a párja a műsorban, rögvest előjöttek a rosszindulatú, és rosszakaró emberek, hogy engem idegesítsenek, csak nem értem miért” – kezdte lapunknak Suzy dühösen, akit elmondása szerint, ezzel nem tudnak felidegesíteni,inkább csak nevet rajtuk. 

„Azt vettem észre, hogy engem általában az emberek szeretnek rossz színben feltüntetni. Holott én nem bántok senkit, főleg ok nélkül nem. Azzal kezdték, hogy vajon Suzy és a Berki mit fog ehhez a pároshoz szólni... Miért kell generálni az embereknek a hülyeséget?” – fakadt ki a mulatós sztár, aki a rosszízű véleményekkel ellentétben szimpatizál Pamelával.

„Ez egy játék, ez egy műsor. Én nagyon szurkolok a férjemnek és Pamelának. Nekem ő egy szimpatikus nő, akit jó fejnek tartok, és egy becsületes családanyának.Ráadásul sok közös is van bennünk. Mindketten anyák vagyunk, és a családunkért, a kislányunkért élünk. Ráadásul az a ruhacég évek óta a támogatóm, akinek a Pamela a reklámarca.  Így nem értem, miért kell más házasságát ebbe belekeverni? Mindenki megbízik a párjában. Ez nem egy társkereső műsor, hanem egy verseny. Pamela is nagyon örült, hogy bekerült ebbe a játékba, a férjem pedig még jobban. Neki ez egy nagy lehetőség, hogy megmutassa minden téren, hogy nem csak a mulatós zenében állja meg a helyét. Én nagyon büszke vagyok rá!” –magyarázta lapunknak Suzy, aki nem hajlandó eltűrni az indokolatlan támadásokat, amik őt érik.

„Engem csak az bánt igazából, hogy ezek a rosszindulatú emberek alig várják az ilyen lehetőségeket, ami után egyből támadni tudnak. Én csak annyit kérek mindenkitől, hogy engem hagyjanak ki ebből! Nem viselem el a megaláztatásokat senkinek és sehol. Hiába próbálnak provokálni…” – vélekedett Jolly felesége.

„Oké, nem lehetünk mindenkinek szimpatikusak, de nálam úgy gondolom, van egy határ. Nem értem, ok nélkül miért kell bántani a másikat. Én mindössze csak szeretném normálisan élni a családi életemet” – nyilatkozta őszintén az énekesnő. 

" És tisztelet a kivételnek. Mert azoknak nagyon szépen köszönöm a támogatást, akik mellettem állnak…Arra kérem ezúton a rajongókat, hogy fogjunk össze értük,és szavazzunk rájuk minél többen.Mutassuk meg mennyien vagyunk! Nem hiába:No roxa áj,Jolly a Király!" - buzdította a rajongókat Suzy. 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT