Jolly is megszólalt a válással kapcsolatban – „A gyereknek sem jó, ha azt látja, „öljük” egymást”

AC News 2019.05.31. Rivalda

 Jolly is megszólalt a válással kapcsolatban – „A gyereknek sem jó, ha azt látja, „öljük” egymást”

A napokban robbant a hír, miszerint 13 év után válságba került a mulatós pár, Jolly és Suzy házassága. Az énekesnő a Blikkinek megszólalt: férje egyik pillanatról a másikra elköltözött az otthonukból, ahol közös gyermekükkel éltek. Jolly az AcNewsnak beszélt elsőként arról, hogy mi okozta a szakításukat.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Hatalmas népszerűségnek örvend évek óta a Jolly és Suzy énekes pár. Tarcsi Zoltán és Királyvári Zsuzsanna nem csak a munkában, hanem a magánéletben is összetartoztak. De, ami a karrierben tartósnak bizonyult, a való életben nem jött össze. 13 éve estek szerelmbe, nyolc éve össze is házasodtak. Közös gyermekük, Zsuzsika most ballag az óvodából, de őt hiába szeretik mindketten, házasságuk menthetetlennek tűnik. Az elmúlt években többször felröppent a hír, hogy válnak, de eddig együtt maradt a család. Most azonban már mindketten tisztában vannak vele, hogy itt a vége.

Suzy a Blikk napilapban szólalt meg, elmondta, hogy egyik délután arra ment haza a kislányukkal, hogy Jolly elköltözött otthonról. Az AcNews felhívta az énekest, aki eddig nem akart beszélni arról, mi zajlott köztük.

„Úgy voltam vele eddig, hogy ez csak kettőnkre tartozik – mondta lapunknak az énekes. „De erre már reagálnom kell! Szeretném elmondani, hogy a szakításunk nem egy harmadik miatt történt. Sajnos a kapcsolatunk az évek alatt egyre rosszabb lett, rengeteg veszekedés volt. Valóban próbáltuk megmenteni a házasságunkat, de nem lett jobb, sőt! Egy értelmes ember egy idő után belátja, hogy nem megy tovább… És azt gondolom, hogy egy gyereknek nem jó, ha azt látja, hogy a szülei egyfolytában ölik egymást. Az ő érdekeit néztem, amikor fokozatosan elköltöztem. Egyszercsak nem mentem haza, majd elhoztam néhány dolgot otthonról, majd elköltöztem, de nem egyik pillanatról a másikra. Most a fiammal vagyok, és csak remélni tudom, hogy békében válhatunk el! Egyébként a szakításon csak az lepődött meg, aki nem ismer minket.”

Kerestük Suzyt is, de sms-ben annyit válaszolt: nem szeretne többet hozzátenni ahhoz, amit a Blikkben nyilatkozott.

„Nincs értelme tagadni a nyilvánvalót: Jolly hetekkel ezelőtt elköltözött itthonról. A kislányunkkal arra érkeztem haza az egyik délután az óvodából, hogy összepakolt és elment” – nyilatkozta a napilapnak. „Nem esik jól, de tudomásul kell vennem, ha már nem szeret. Nem mi leszünk az első házaspár, akikkel ilyen megtörténik. Aki menni akar, azt el kell engedni. Engem nem érdekel, hogy van-e harmadik vagy sem.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT