Jolly meglepő kijelentése: Szívesen lennék a fociválogatott szövetségi kapitánya!

2017.10.20. Rivalda

Jolly meglepő kijelentése: Szívesen lennék a fociválogatott szövetségi kapitánya!

Az elmúlt napokban arról ment a találgatás, hogy ki lesz a közös megegyezéssel távozó Bernd Storck utódja. A sajtó már több nevet is bedobott, most azonban egy egészen érdekes opció ütötte fel a fejét…

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Úgy tűnik, Jolly rajongói nem ismernek határokat, ha a kedvencükről van szó. A fanatikusok most azt szeretnék, ha az énekesük lenne a következő szövetségi kapitánya a magyar labdarúgó válogatottnak. Természetesen felkerestük Jollyt, hogy mit szólna, ha őt tennék meg az „új Bernd Strock-nak”.

„Szívesen lennék a fociválogatott szövetségi kapitánya! Örömmel elvállalnám, ha felkérnének erre a megtisztelő feladatra, sőt még új dalokat is írnék nekik, mint anno az EB-re. Mindent megtennék azért, hogy a csapatunk jó eredményeket érjen el. Ráadásul fele annyiért vállalnám, mint Strock” - kezdte az AcNews-nak lelkesen Jolly.

„Nem idegen számomra a foci világa. 17 évig fociztam a Honvédben. Elvégezném az edző iskolát, de megtartanám a zenész szakmát is, hiszen nincs minden hétvégén válogatott meccs. Csak bele kell gondolni, milyen jó hangulatot csinálnék a focistáknak a mérkőzések előtt. Tuti, hogy nyernénk, főleg, ha a személyes jó barátom, Nagy Anti lenne az edzősegédem” - avatott be a terveibe minket az énekes.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT