Kabarét csinálna Pécsi Ildikó a történtekből – „Még mindig nem hiszem el, hogy vége!”

Soltész Mónika 2019.05.07. Rivalda

Kabarét csinálna Pécsi Ildikó a történtekből – „Még mindig nem hiszem el, hogy vége!”

Pécsi Ildikó talán egy kicsit megkönnyebbülve nyilatkozott az AcNewsnak, miután a mai nappal végleg lezártnak tekinthető a volt menye és közte lévő ingatlanper. Ám, a kedd reggel kezdődő kilakoltatásra végül nem került sor. Az AcNews-nak a Kossuth-díjas színésznő és ügyvédje, dr. Magyar György beszélt.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

A Pécsi Ildikó és volt menye közötti hosszú pereskedés utolsó fázisához érkezett, ugyanis a bíróság két és fél évvel ezelőtti döntése alapján Pártos Csillának és fiának, több mint két évtized után el kellett hagynia azt a házat, amiben éltek. A színésznő azt követően terelte jogi útra az ügyet, miután fia válása után unokája és édesanyja nem kívánta elhagyni Pécsi házát.

Végül a televíziós műsorvezető ezt már hónapokkal ezelőtt megtette, ám fia, a színésznő unokája nem költözött. Május 7-én kedd reggel hivatalosan is megjelentek a hatóságok a háznál. Megkerestük a színésznő ügyvédjét, aki részletesen tájékoztatta lapunkat a történtekről.

„Végre az igazságszolgáltatás eljutott abba a fázisba, hogy a jogerős ítéleteknek érvényt lehet szerezni! Arra számítottunk, hogy Pártos Csilla és fia önként fogják elhagyni a lakást. Az anyuka már korábban elköltözött, a gyerek azonban maradt. Egészen az utolsó estéig! Ma reggel érkeztek meg a végrehajtók, a rendőrök, akik észlelték, hogy már a lakó elhagyta a házat, így ezt követően lecserélték a zárat. Ildikó örül, de el lehetett volna kerülni mindezt, ha korábban a fiú másképp dönt, és/vagy a szülei megegyeznek a vagyonuk elszámolásában” – részletezte lapunknak az ügyvéd, aki azt is elárulta, ezzel lezártnak tekinthető-e az eljárás.

„Több ügy folyt párhuzamosan. Annak a pernek van vége, amit igazából már két és fél évvel ezelőtt befejeztünk, és kötelezték Csillát az elköltözésre. Az egy évvel ezelőtt kezdődött végrehajtás ezennel lezárult! A szülők közötti elszámolási vita még továbbra is egy peres eljárás. A nagyszülőknek azért van ehhez köze, mert az ingatlan Pécsi Ildikó nevén szerepel” – tette hozzá dr. Magyar György.

Megkerestük Pécsi Ildikót is, mit érez most, hogy kedd délelőtt pont került az ügy végére.

„Nem vettem részt ebben az egészben, az ügyvéd úr képvisel engem. Még mindig nem hiszem el, hogy vége! Tudnék egy jó kis kabarét, vígjátékot csinálni a történtekből, mert úgy gondolom, sírni nem szabad, csak nevetni” – nyilatkozta lapunknak szűkszavúan a színésznő.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)