Kabát Peti elárulta, milyen nagyratörő álmokat dédelget

AC News 2022.09.26. Rivalda

Kabát Peti elárulta, milyen nagyratörő álmokat dédelget

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A Nyerő Párosban immár kulcsfigurának számító Kabát Peti az RTL Klub műsorának indulásakor még szereplőként tűnt fel, idén pedig már a negyedik alkalommal játékmesterként szórakoztatja hétköznaponként a nézőket.

poggyasz - rivalda

A korábban magyar válogatott labdarúgó, ma már ismert médiaszemélyiség, Kabát Peti többször is bebizonyította sokoldalúságát: a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban kitartásával aratott győzelmet, A Konyhafőnök gastro realityjében pedig a főzőtudásával tette le a névjegyét. A Nyerő Páros hatodik évadában immár rutinos játékmesterként tereli a szereplőket, de a móka és kacagás mellett Peti nagyon is komolyan veszi a munkáját.

"Minden játékot kipróbálunk, és be kell valljam, ezek tényleg nem könnyűek. Balázzsal viszont nagyon jól szórakozunk, szoktuk szivatni is egymást, de természetesen megvan a kölcsönös tisztelet. Jól működik a munka-kémia közöttünk, ami szerintem a képernyőn keresztül is érzékelhető" - kezdte az AcNews megkeresésére Kabát Peti, aki párjával, Róka Adriennel 2016-ban vettek részt a vetélkedő első szériájában. Elmondása szerint ennek is köszönhető, hogy empatikusan tud hozzáállni a játékosokhoz.

"Adrival mi is nagyon izgultunk a feladatok előtt, így abszolút át tudom érezni azt, amit most a jelenlegi játékosok átélnek. Szerintem pont emiatt is tudom oldani a feszültséget, sőt, több versenyző meg is jegyezte, hogy nagyon örülnek, hogy ott vagyok, mert a jelenlétemtől megnyugszanak. Jólesik ez a visszajelzés a részükről." - mondta a játékmester.

Az egykori válogatott sportoló a szerepléseknek köszönhetően otthonosan mozog a médiában, és bár nagyon élvezi jelenlegi szerepkörét, nem idegen számára a gondolat, hogy egyszer egy önálló műsor házigazdájaként álljon majd a kamera elé.

"Szeretem a tévé világát, a szereplést, de sosem csináltam titkot abból, hogy szeretnék egyszer műsorvezető lenni. Immár ötödik éve én vezetem a Nyerő Páros online kibeszélő műsorát, ami a vágyam megvalósításának első lépcsőfoka. Egyre rutinosabb vagyok, és élvezem, mert egyetlen műsorvezető vagyok a stúdióban, így jobban belelátok ebbe a szakmába" - fejtette ki Peti, aki a kibeszélő alkalmával is egyre jobban megismerheti a párosokat. Személyes kedvencét ugyan nem árulta el, de saját bevallása szerint szimpatizál mindenkivel.

"Közhelyesen hangzik, de minden játékossal jó a viszonyom. Persze van, aki közelebb áll hozzám, hiszen egyeseket már korábbról is ismertem, de külön nevet nem emelnék ki" - fogalmazott a 45 éves médiaszemélyiség, aki szeptember 25-én ünnepelte születésnapját.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Véres üzlet – Óva int a halottlátó Szilágyi István horrorházától

Pataki József 2023.01.27.
Csúnyán pórul járhat a színész házának új tulajdonosa, ha nem teszi meg a szükséges lépéseket.

Nádai Anikótól a párja vette át a gyereknevelést

Marinov Zsuzsanna 2023.01.26.
Hatalmas áldozatot hozott Hajmásy Péter, hogy Nádai Anikó újra visszatérhessen a képernyőre.

Brutális tartozás terheli L.L.Juniorék luxusvilláját

AC News 2023.01.25.
A rappernek muszáj lesz megegyeznie a feleségével, különben elúszhat a törökbálinti, kacsalábon forgó palotájuk.

Huppsz

Laky Zsuzsi kiborult, félti a lányait

Marinov Zsuzsanna 2023.01.27.
Az egykori szépségkirálynő a napokban közösségi oldalán borult ki, amiért kiskorúak gond nélkül hozzájuthatnak az energiaitalokhoz.

Kiderült: Nem véletlenül karcolták össze a táncművész autóját

Marinov Zsuzsanna 2023.01.27.
Nemrégiben Széphalmi Juliska és egy barátja autóját megrongálták, obszcén rajzokat karcoltak a járművekre. Most kiderült, hogy a történetben említett illető valójában az új pár...

Majdnem megfulladt Galambos Lajos, kórházba vitték

Marinov Zsuzsanna 2023.01.27.
A mulatóst nem csak lelkileg viselte meg a hét éve húzódó ügye, most egészségi állapota miatt is aggódik. 

AC News

Örülhetnek a nyugdíjasok

Polesz Anita 2023.01.27.
Korábban érkezik februárban a nyugdíj, három nappal előbb hozza a postás mind a februári, mind a 13. havi nyugdíjat – jelentette be pénteken Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Bíróság elé kerül a repülőtér utasaira kivetett XVIII. kerületi speciális adó

Polesz Anita 2023.01.27.
A fővárosi kormányhivatal hiába lépett fel a repülőtér utasaira kivetett helyi adó ellen, így végül a bíróságnak kell döntenie az ügyben.

Látogatási tilalmat rendeltek el a Békés vármegyei kórházakban

Polesz Anita 2023.01.27.
Hétfőtől visszavonásig látogatási tilalmat rendeltek el a Békés vármegyei kórházakban az influenzaszerű tünetek számának emelkedése miatt. A korlátozásokat az intézmények honlapj&a...

Sziréna

Lamborghiniből ült át a vádlottak padjára a „sajtkirály

Polesz Anita 2023.01.27.
A csalók győri vezetője a koronavírus-járvány idején azzal vált ismertté, hogy a jelenleg már lefoglalt luxusautóival kórházakba szállított maszkokat adományként.

Farkesszemet nézett a tolvaj és az álmában kifosztott férfi

Polesz Anita 2023.01.27.
A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

Elaludt a sofőr, betonoszlopnak csapódott a kocsi

Polesz Anita 2023.01.27.
A  húszas éveiben járó férfi 2021 júliusában, az éjszakai órákban Kadarkúton közlekedett, amikor fáradtsága miatt elaludt vezetés közben, ezért az úttestről letérve ...

Itthon

Orbán Viktor: nekünk Magyarország biztonsága az első

Pataki József 2023.01.27.
Nekünk Magyarország biztonsága az első, ezért Magyarország nem áll háborúban senkivel - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című pénteki műso...

A magyar-német gazdasági kapcsolatok gyors ütemben fejlődtek

Pataki József 2023.01.27.
Az elmúlt évtizedekben a magyar-német gazdasági kapcsolatok a kölcsönös bizalomra és a közös munkára alapozva gyors ütemben fejlődtek, és ez mindkét ország számára komoly előnyökkel j&aa...

A tavalyinál is több támogatáshoz juthatnak a gazdák

Pataki József 2023.01.27.
A 2022. évinél is több támogatást tudnak igényelni azok a gazdálkodók, akik jó döntéseket hoznak, különösen, ha fiatal gazda is van a családban - hangsúlyozta Juhász Anikó, az Agr&aacu...

Világ

A lengyel kormányfő az Ukrajnában zajló népirtásra figyelmeztetett

Pataki József 2023.01.27.
A holokauszt áldozatai iránti tisztelet okán szembe kell szállni az Európa keleti részén, Ukrajnában ma zajló népirtással - hangsúlyozta Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő pénteken a holokauszt nemze...

Konasenkov: elérték céljukat a rakétacsapások

Pataki József 2023.01.27.
Elérték céljukat az ukrán hadiipari és energetikai létesítmények ellen csütörtökön intézett rakétacsapások, az orosz erők pedig előrenyomultak az elmúlt nap folyamán Donyeck térs&e...

Nőtt a spanyol gazdaság teljesítménye

Pataki József 2023.01.27.
A spanyol gazdaság teljesítménye 5,5 százalékkal nőtt 2022-ben - közölte a spanyol statisztikai hivatal (INE) pénteken.

Profil

Rigó Márta: Nekem a festés a mentsváram

Pataki József 2023.01.19.
Rigó Márta, vagy ahogy a követői hívják, Márti néni egy igazi „internetmami”, akinek mára már tizenegyezer követője van a YouToubon, és több mint 36 ezer a Facebookon is. Vagányan, szókimond&oac...

Ötvös Edina egészségsherpa: Így szállhatunk ki az egészségtelen mókuskerékből

Polesz Anita 2023.01.07.
Ötvös Edina holisztikus egészség coach az AcNewsnak beszélt arról, hogy home office-ban dolgozva hogyan tudunk életmódot váltani.

Vigyél Haza Alapítvány: Így vigyázzunk szilveszterkor az állatainkra, és keressük meg, ha elszökött

Marinov Zsuzsanna 2022.12.31.
Karácsonykor az örökbefogadási kedv megnő, így a menhelyek fokozottan hívják fel a figyelmet arra, hogy nem csak az ünnepek ideje alatt kell gondját viselni egy állatnak.

Amiről beszélnek

Brutális: Feldarabolta barátnőjét egy féltékeny férfi

Marinov Zsuzsanna 2023.01.27.
Féltékenységből végezhetett barátnőjével egy férfi, akit a gyilkosság után egy reptéren sikerült elfognia a rendőrségnek.

Szándékosan lőtt rá tanárára egy 6 éves diák

Marinov Zsuzsanna 2023.01.27.
Többször is jelezték a tankerület felé, hogy fegyver van a kisfiúnál, mégsem tettek ellene semmit.

Vérfagyasztó - Megalkották a Terminátor gyilkos robotját

Pataki József 2023.01.27.
A Terminátor 2: Az ítélet napjában látható folyékony halmazállapotú robothoz alkottak hasonlót.
Remiz uzlethaz - felugro