Kajdi Csaba, Cyla: Vállaltam, hogy a beszólásaim után leköpnek majd az utcán!

2020.02.28. Rivalda

Kajdi Csaba, Cyla: Vállaltam, hogy a beszólásaim után leköpnek majd az utcán!

Több mint 100 ezer követője van az Instagramon a divatgurunak, eddig is kapott hideget-meleget, és ez csak fokozódott, amióta szerepel a Nicsak, ki vagyok? showműsorban.  Szókimondó ember, akinek ami a szívén, az a száján még akkor is, ha ezzel néha provokál. Kajdi Csaba az AcNewsnak elmondta: csak egy pillanatig gondolkozott el azon, elvállalja-e a TV2 felkérését, de most már élvezi, hogy felkavarja az állóvizet.

 

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Vasárnap este újra beül a nagysikerű Nicsak, ki vagyok? műsor sztárcsapatába Kajdi Csaba, Cyla. A divatguru korábban a saját elmondása szerint amolyan háttérember volt, nem is gondolta, hogy előtérbe kellene kerülnie. Persze ettől még ugyanúgy megvolt mindenről a sarkos véleménye, amit nem is tartott magában. Az Instagram-oldalán gyakran beszól a celebvilágnak is, a mintegy 135 ezer követője legnagyobb örömére. Amióta a TV2 nagyszabású produkciójában a Ganxsta Zolee, Ábel Anita sztárcsapatának tagja lett, ha akarta, ha nem, még nagyobb nyilvánosságot kapott.

„Húsz évig backstage ember voltam, nem is vágytam másra” – kezdte lapunknak Kajdi Csaba. „De már ezelőtt a műsor előtt szerepeltem egy talkshow-ban, ahol rajtam kívül mindenki profi televíziós volt. Ott éreztem, hogy ez jó, hogy nagyokat nevetünk, véleményt alkotunk, zrikáljuk egymást, és ezzel másokat szórakoztatunk. Na itt, ezek között az emberek között aztán igazán ellazultam, nem játszom meg magam, csak magamat adom. Én tudom, és vállalom, hogy megosztó ember vagyok, ezzel a szerepléssel azt is vállaltam, hogy egy-egy beszólásom után leköpnek majd az utcán az emberek. Mondták már, hogy bunkó vagyok, pedig nem, csak cinikus, és az nagyon nem ugyanaz. De tudom, hogy vannak emberek, akiknek sok vagyok. Az Instagram-oldalamon a követőim úgy fogadnak el, ahogy vagyok, elszórva kaptam néhány rosszindulatú kommentet. Azt gondolom, hogy az ember a nemi hovatartozásáért, a vallásáért, a nemzetiségtudatáért, bármiért kaphat, de engem a követőim így szeretnek.”

Cyla a divat világában futott be karriert. Egy ismert modellügynökség vezetője, ő fedezte fel többek közt Mihalik Enikőt, akiből világsztár lett. A gyönyörű modellt fel kellett építeni, ezzel ellentétben a sajátja az évek alatt alakult ki.

„Persze sokat számít, hogy Franciaországban éltem sokáig, ott az embereknek van stílusuk, és senki nem szólja meg a másikat, hogyan öltözik. Most már régebb óta itthon lakom, és meg kellett szoknom, hogy mennyire más a felfogás, de ez nem gond. Amikor Budapesten vagyok, az a miliő hiányzik, amikor meg kint, akkor magyar honvágyam van. Ki érti ezt?”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT