Keresztes Ildikó botrány utáni vallomása – „Nem vagyok alkoholista!”

2018.06.21. Rivalda

Keresztes Ildikó botrány utáni vallomása – „Nem vagyok alkoholista!”

Keresztes Ildikó kitért a hitéből, miután azt állították róla, hogy botrányosan viselkedett. Tóth Verának pedig a hajánál fogva kellett őt talpra állítania koncertje előtt. Az énekesnő úgy érzi, hogy ezt nem érdemelte meg, elvégre minden normális ember elkortyolgat néha egy pohár jó minőségű bort.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Keresztes Ildikó a minap a Somogyi Borfesztiválon lépett fel ugyanazon a színpadon, amelyiken Tóth Vera is. A két énekesnő igencsak megörült egymásnak, hiszen az utóbbi időkben annak ellenére ritkán találkoznak, hogy egyébként jó a kapcsolatuk. Hasonlóan gondolkodnak az életről és egyezik az értékrendjük, ráadásul zeneileg is megértik egymást. A korkülönbség sem akadályozza őket abban, hogy egy értékes szakmai barátságot ápoljanak. Ha valahol találkoznak, megölelik egymást és biztosan váltanak néhány szót. Ha idejük engedi, akkor többet is. Így történt ez a szóban forgó nyárindító dzsemborin is, ahol egyes híresztelések szerint Keresztes Ildikó jó néhány pohár bort elfogyasztott, miközben az alkohol hatását a hőség is fokozta. Az énekesnőnek az ital állítólag annyira megártott, hogy alig bírt megállni a lábán, és a végén már Tóth Vera támogatására volt szüksége, aki jobb híján a hajánál fogva segítette fel Ildikót.
Keresztes napja tehát ma nem indult túl jól. Már kora reggel csörgött a telefonja, hogy a barátai megkérdezzék, mi igaz a róla terjedő hírekből. Az énekesnő az AcNewsnak mindent elmondott:
„Egyesek személyes bosszút kívánnak állni rajtam. Igazából nem is érdekel az egész. Tulajdonképpen okom lenne bosszankodni, de inkább csak nevetek a szánalmas próbálkozáson” – mondta Ildikó, és hozzátette: alkalmanként valóban megiszik egy-két pohár italt, de ez szerinte teljesen rendben van.
„Mit igyak egy borfesztiválon? Persze, hogy bort ittam. Mondjon bárki egy embert, aki sosem fogyaszt alkoholt. Nekem sosem volt problémám az alkohollal. Ha lett volna, nem lennék képes a színpadon állni évtizedek óta. Válogatott tornász is voltam, a sportolói múltam pedig szintén összeegyeztethetetlen az alkoholizmussal” – magyarázta Keresztes, aki egyébként kiválóan érzi magát a bőrében. Élvezi az életet, és örül a nyárnak. Biztos benne, hogy az idei csúcsszezonban is csodálatos élményekben lesz része.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT