Keresztes Ildikó: Rengeteget támadnak, hogy szét vagyok plasztikázva!

AC News 2019.02.05. Rivalda

Keresztes Ildikó: Rengeteget támadnak, hogy szét vagyok plasztikázva!

Fotó: ArtistStúdió29

Sportolói múltjából fakadóan is fegyelmezett életet él Keresztes Ildikó, így például nem esik nehezére, hogy helyesen táplálkozzon, ezáltal pedig a betegségek nagy részét távol tartsa magától. Tegnap például, a rákellenes világnapon részt vett egy jótékonysági eseményen, ahol virágokat osztogattak a kórházban a betegeknek. Az énekesnő számára színpadi emberként nem csak az fontos, hogy jó formában legyen, hanem hogy egészséges is maradjon. Az idő múlásával és a negatív megjegyzésekkel pedig nem foglalkozik. 
 

hbs(400x300)

Keresztes Ildikó a megelőzésben hisz, ezért azt tanácsolja, mindenki járjon rendszeresen szűrővizsgálatokra.
"Tegnap volt a rákellenes világnap, ami kapcsán megkerestek, hogy vegyek részt egy jótékonysági eseményen. Sajnos én is érintett vagyok a betegség kapcsán, én a nagyanyámat vesztettem el, ezért egy másodpercet sem gondolkodtam a dolgot. Virággal egy mosolyért jeligére bementünk az Uzsokiba az ambulánsan bejáró rákos betegekhez, akik kemoterápiára érkeztek, és adtunk nekik két szál virágot. Az egyiket ők kapták, a másikat meg tovább adhatták valakinek, akik fontos számukra vagy támaszt jelent ebben a nehéz időszakban" - mesélte az AcNews-nak Keresztes Ildikó, aki azt is elárulta, nem egyszer szokott könny a szemébe, amikor a betegekkel beszélgetett.
"Egy kemény páncélos lovagnak tűnök, de belül nagyon érzékeny vagyok. Életem legnehezebb pillanata nagyanyám elvesztése volt, 80 éves korában halt meg mellrákban. A mi esetünkből tanulva mondom azt, hogy amint valaki érzékeli, hogy valami nem stimmel, menjen el orvoshoz, ne gondolja luxusnak, még három gyerek mellett sem a sok elfoglaltságra hivatkozva, mert azokat a gyerekeket fel kell nevelni. Nagyanyám is már hónapok óta érezte, hogy valami van, de nem beszélt róla" - árulta el az énekesnő.

Ildikó úgy érzi, annyival tartozik magának, hogy odafigyeljen az egészségére és arra, hogyan éli az életét.
"Vannak dolgok, amik kikerülhetetlenek, például a levegő, amit beszívunk vagy a sugárzások, amik érnek, de hogy mit eszem vagy iszom, meg milyen krémet kenek magamra, az az én választásom. Az a minimum, hogy elolvasom a címkét, mit tartalmaz, venni kell rá a fáradtságot" - magyarázta Ildikó, aki idén több szempontból is jubilál. Bár senki meg nem mondaná róla, de ebben az évben tölti be a 55. életévét és 20 éves szólókarrierjét ünnepli.
"A megújult zenekarommal sok mindenre készülünk 2019-ben, klipeket forgatunk, új dalokat veszünk fel és egy év végi nagykoncert is szervezés alatt van. Tele vagyok tervekkel és sok mindent meg szeretnék valósítani" - mondta a zenész, aki bár az 55. születésnapjára készül, nem foglalkozik az idő múlásával.
"Nem számolom az éveket, jól érzem magam a bőrömben. Az ötvenediknél valóban volt egy pont, amikor elgondolkodtam, de egy barátom azt mondta, 50 fölött kezdődik az élet! Nem hittem el abban a pillanatban, de az elmúlt években tényleg nagy változásokon mentem keresztül, úgy hiszem, bölcsebb lettem, nem engedem be a negatív dolgokat, mert csak megbetegíti az embert. A rák kialakulása is egy olyan betegség, ami abszolút az elfojtáshoz, a lelki gondokhoz vezethető vissza. Engem például rengeteget támadnak, hogy szét vagyok plasztikázva. Már nem akarom mindenkinek megmagyarázni, hogy 'de ez nem így van'. Volt egy orrplasztikám, mert össze-vissza álltak a porcok az orromban, amit be is vállaltam, hogy megigazíttattam. Ezt is csupán azért, mert az éneklés közben van az embernek egy bizonyos mimikája, ami még két lapáttal rá tud tenni, ha az embernek nem szép az orra. Ez az én esetemben a televízióban nagyon rosszul tudott kinézni, azért megműttettem. Emellett egy nagyon szerencsés genetikával áldott meg az élet és a szüleim, amiért szerencsésnek érzem magam" - tette hozzá. Ildikó természetesen sokat tesz is érte, hogy jól nézzen ki, amikor csak tud, sportol és odafigyeléssel ápolja a bőrét.

Fotó: ArtistStúdió29

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)