Keresztes Ildikó volt férjéről: „A mi kapcsolatunk mindig is jól működött!”

2017.09.21. Rivalda

Keresztes Ildikó volt férjéről: „A mi kapcsolatunk mindig is jól működött!”

Több kitüntetést is átvehetett a közelmúltban a népszerű énekesnő. A sok elfoglaltsága miatt csak most van egy hete lazítani. Ildikó volt férjéről is megszólalt az AcNews-nak adott interjújában.

cba bejegyzeseknél(200x300)

- Elég elfoglalt vagy mostanában. Mikor pihensz egy kicsit?

- Arra csak most van egy kevés időm, mert idén eddig megállás nélkül dolgoztam. Hamarosan elutazom egy hétre Toscanába, utána pedig Spanyolországba. Ez nem túl hosszú idő, pláne, ha figyelembe veszem, hogy leghamarabb márciusban lesz időm pihenni. A Turay Ida Színházban az Irma, te édes című darabot állítjuk színpadra, valamint a Játékkészítők csapatának új nagyprodukciójára is felkértek. Az Álomutazó musical összesen 14-szer lesz látható karácsony és szilveszter között.

- A Játékkészítőről meglehetősen szélsőséges kritikák születtek, és nem éppen pozitívak. Mint gondolsz erről?

- Nem tudom, mert nem láttam a darabot. Az Álomutazóban viszont többek között Stohl Andrással, Hajdú Steve-vel, Schell Judittal, Szabó Győzővel, Falusi Mariannal és Ábel Anitával dolgozom együtt. Ez már mindenképpen garancia a sikerre. A közeljövőben részt veszek egy nagyszabású tévés produkcióban is.

- Mostanában több rangos elismerésben is részesültél.

- Augusztus 20-án átvehettem a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét, a Turay Ida Színházban pedig nekem ítélték a vándordíjat. Ezt az elismerést többek között Pásztor Erzsi, Hűvösvölgyi Ildikó és Mikó István kapta meg korábban. Az új nagylemezem most aranyozódott be. Csak jó dolgok történnek velem. Alapvetően szeretem az életet és szeretem is, amit ad.

- Kicska László, a volt férjed a menedzsered. Hogy működik a munkakapcsolat a házasság után?

- A mi kapcsolatunk mindig is jól működött. Ezen semmi sem változtathat.

- Otthon, a konyhában mennyire találod fel magad?

- Ha akarok, tudok főzni. Ha nem a muszáj viszi a prímet, hanem az alkotás, akkor jó dolgokat tudok előállítani. Sajnos nincs se időm, se energiám arra, hogy a konyhában tevékenykedjek. Mint mindenben, a főzésben is maximalista vagyok. Mindig a tökéletességre törekszem. A főzés macerával jár. Nem csak azt az időt kell számítani, amit ténylegesen az étel elkészítésével töltök, hiszen az alapanyagokat meg kell vásárolni, főzés után pedig a rumlit el kell takarítani.

- Nem vagy egy kicsit lusta?

- Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan dolgokkal töltsem, amiket nem kifejezetten kedvelek.

- Azt szoktad mondani, hogy édesszájú vagy, pedig ez egyáltalán nem látszik rajtad.

- Köszönöm, de szerintem látszik. Van rajtam 5 kiló felesleg. Odafigyelek az étkezésre, de azért ezt nem viszem túlzásba. Szeretem az édességet, igaz, kissé rapszodikusan. Sokszor kapok csokit ajándékba, ami egy idő után felhalmozódik. Előfordul, hogy hónapokig hozzá se nyúlok, aztán hirtelen rám jön, és egy ültő helyemben elpusztítok egy csomót.

- A tornászmúltadból adódik a kérdés. Nagyjából tudod, hogy egy tábla csokoládé hány guggolással ledolgozható?

- Nem szoktam számolgatni, annál sokkal szabadabb lélek vagyok. Szeretem a különleges ízeket.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)