Kiakadtak a bajnokok Aleska miatt az Exatlonban - "Túlléptem a múltamon és felépítettem egy új karriert!"

AC News 2019.01.31. Rivalda

Kiakadtak a bajnokok Aleska miatt az Exatlonban - "Túlléptem a múltamon és felépítettem egy új karriert!"

Nagy port kavart az Exatlon Hungary versenyében Sáfrány Emese érkezése, akit sokan régi, felnőtt filmes művésznevén Aleska Diamondként ismernek. A Bajnok csapathoz került, ami miatt az olimpikonok és világbajnokok kiakadtak, mert nem érzik csapattársuk pár éves légtornász sportteljesítményét magukkal egy szintűnek. Lapunknak sikerült Emesét elérni Dominikán, aki elsőként az AcNewsnak mesélt őt ért támadásokról.


 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A versenyzők egy másodpercig sem titkolták, hogy nem örülnek Sáfrány Emese érkezésének és úgy érzik, nem akarják, hogy egy lapon említsék őket. A legújabb Exatlon-versenyző, aki légtornászként világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok, a pályák leküzdése mellett azzal is próbál megbirkózni, hogy elfogadtassa magát. Lapunknak sikerült Emesét elérni Dominikán, aki elsőként az AcNewsnak mesélt érzéseiről és az őt ért támadásokról.

"Alapvetően nem szeretem a konfliktusokat, nem kerülöm őket, de igyekszem megoldani, hogy ne keveredjek ilyen szituációkba. Ha szükséges, akkor felveszem a kesztyűt. Természetesen nem esett jól, de igyekszem ezt úgy venni, hogy ez nem a személyemnek, hanem a szituációnak szól. Remélem, hogy ezen sikerül átlendülnie a csapatnak és nekem is" - nyilatkozta az AcNewsnak Emese. A Bajnokok az első napon arról faggatták, igazából milyen sportot is űz ő, mit jelent a karikázás.

"Nem azért csinálom a munkámat, hogy én bárkinek is bizonyítsak vagy megfeleljek. Az, aki a múltra tekint vissza, az inkább magában keresse a hibát, ne bennem. Én túlléptem a múltamon és felépítettem egy új életet, egy új karriert, ami számomra működik, amiben mondhatom, hogy sikeres vagyok. Én csak erre gondolok és nem vissza a múltamra, amit egyébként mindig is nyíltan vállaltam, hiszen mindig is vállaltam azt is, ha nem jó döntéseket hozok" - árulta el.

Emese, amíg versenyben van, megpróbálja a legtöbbet kihozni magából. Nincs könnyű helyzetben, de igyekszik az eredeti célokra koncentrálni, amiért vállalta a műsorban a szereplést.

"Az a célom, hogy leküzdjem azokat a félelmeimet, amelyek vannak: nem szeretek vízbe menni, nem szeretek koszos lenni. Fel szerettem volna mérni, hogyan tudok teljesíteni egy ilyen versenyben. Másodsorban pedig szeretném jól érezni magam. Ezért vállaltam el, örültem a felkérésnek, illetve hogy a Bajnokok csapatába kerültem" - tette hozzá.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)