Kilátástalan helyzet! Áldatlan állapotok között fagyoskodik Oszter Sándor és felesége, Donatella Failoni

Soltész Mónika 2019.01.23. Rivalda

Kilátástalan helyzet! Áldatlan állapotok között fagyoskodik Oszter Sándor és felesége, Donatella Failoni

Szörnyű helyzetbe került Oszter Sándor és felesége. Diósjenői házukban fűtés nélkül maradtak, és egyelőre csak hitegetik őket a szerelők. Így napok óta a már-már jégveremmé hűlt lakásban fagyoskodnak. Jelenleg mindenféle fűtőeszközzel próbálnak meleget csinálni, de mindhiába: a művészházaspár már le is betegedett.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Oszter Sándor és felesége, Failoni Donatella nem bírja már tovább az irdatlan állapotot, mely a tönkrement gázkazánjuk miatt keletkezett. Hónapok óta rendetlenkedett a fűtőeszköz, ám nem tudták eddig megoldani a szerelők a problémát. Lapunknak a zongoraművésznő mesélt részletesen a helyzetről.

„Ha minden igaz, akkor jövő héten hétfőn végre megcsinálják. Megmondom őszintén, van egy gázszerelő cég, ő csinálta a kazánunkat. Amikor megkerestük őket az internet segítségével, bárkit fölhívtunk, azt mondták, vagy mérnök, vagy technikus, de nem ért hozzá. Ennyi lenne röviden. Van egy saját szerelőnk, aki most szerzett egy hozzáértő embert ettől a cégtől, és talán ígéretükhöz híven meg is csinálják” – panaszolta az AcNews-nak Failoni Donatella, aki már nem bírja elviselni a hideget.

„Reggel mindössze 12,8 fok van, kapucniban ülök a lakásban. Most szereztünk egy sziesztát, azzal próbáljuk felmelegíteni azt a helyiséget, ahol éppen tartózkodunk. Tényleg nagyon bízom a hétfőben. Az a helyzet, hogy vannak cégek, akik lelkiismeretlenek, az a lényeg, hogy beüzemeljék, utána a többi feladattal, karbantartással, szereléssel már nem törődnek. Egy szerencsénk van, hogy melegvíz van, az ugyanis bojlerből jön, és azt teljesen külön üzemeltetjük. Nagyon messze van még az a hétfő, addig valahogy kihúzzuk” – mondta a zongoraművésznő, aki arról is beszámolt, hogy meg is lett a következménye a sok fagyoskodásnak.

„Mind a ketten már betegek vagyunk, Sándor és én is. Most azon ügyködünk, hogy a fatüzelésű kazánunkat működtethessük, de a férjem mégiscsak 70 éves, így hordja a fát, befűt, amennyire tud. Ez az egész egy agyrém! Sajnos ma már olyan világot élünk, hogy a szerelők nagy része külföldre ment dolgozni, és ezért aztán, aki maradt, vagy nem ér rá, vagy nem ért hozzá. Elmentek! El is határoztam, ha legközelebb születek, akkor nem zongoraművésznő leszek, hanem vagy kőműves, vagy gázszerelő” – tette hozzá még mindig humorral a művésznő.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)