Kis Grófo kibékült Jollyval!

AC News 2017.01.10. Rivalda

Kis Grófo kibékült Jollyval!

Kis Grófo és Jolly egy év kihagyás után újra közösen léptek színpadra a legnagyobb slágerükkel, melyet egy konfliktus miatt nem adtak elő hosszú hónapokig. Jolly elárulta a Mokkában, hogy egy angliai fellépés során csúcsosodott ki a köztük lévő probléma, amely miatt eldöntötte: többet nem áll egy színpadra Grófóval. Most felkerestük a másik felet, hogy elmondja az ő szemszögéből a történteket.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Ma reggel Jolly mesélte el, hogy sikerült rendeznie a nézeteltéréseket Kis Grófóval. A bulibáró most lapunknak mesélte el, hogyan is történtek a dolgok az ő szemszögéből.

„Nem tudtam róla, hogy mi bármikor is haragban voltunk. Igaz, volt egy londoni félreértés, ami után egy ideig volt a barátságunkban tüske. Az egész onnan indult, hogy Jolly azt nyilatkozta, hogy egy fellépés során ő felhívott a színpadra, de én nem jelentem meg és cserbenhagytam. Az egy félreértés volt, mert szervezési hiba történt. Ő abban a tudatban volt, hogy a színpad mögött várom, mikor hív fel a színpadra, nekem viszont erről nem szólt senki. Emiatt sértődött meg rám, de később leültünk és megbeszéltük az egészet”- elevenítette fel emlékeit Kis Grófo.

„Az én részemről nem volt semmi harag idáig, és ezek után sem lesz. A jogdíjas balhénál, amikor Jolly nem kapta meg a megfelelő neki járó összeget az egyik közös szerzeményünk után, elmondta az Artisjus, hogy nem nekem kell intéznem a papírokat, hanem a szervező cégnek. Őt is tájékoztatták és tudomásul vette”- folytatta a Bulibáró.

„Mi nem a médián keresztül rendezzük a nézeteltéréseinket, mint sok ismert ember, hanem inkább leülünk szemtől szembe, mint két férfi, és megtárgyaljuk a dolgokat”- mondta Grófo, aki nem érti, miért ment be ma reggel Jolly a Mokkába.

„Nem tudom, hogy ma reggel hogyan került elő ez a téma a Mokkában. Nem is értem. Tudtam róla, hogy Jolly ott lesz, hiszen engem is hívtak, de én nemet mondtam a felkérésre, mert nem akarom ezt a témát feszegetni. Nem kell ezt világgá kürtölni, kibékültünk és ennyi. Természetesen fellépek Jollyval a továbbiakban, és megőrizzük a barátságunkat!”- zárta a témát a mulatós zenész.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT