Kislánya miatt támadják Young G-t! - „Kötelet a nyakába” (+18)

2017.06.22. Rivalda

Kislánya miatt támadják Young G-t! - „Kötelet a nyakába” (+18)

kép: yg26.hu

Óriási felháborodást keltett Young G, azaz Béci Facebookra posztolt videója, ahol a kislánya az ölében ül vezetés közben és tekergeti a kormányt. A hozzászólók annyira felhergelték magukat, hogy már-már a rapper halálát kívánják.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Természetesen felkerestük ezzel kapcsolatban Young G-t, aki lapunknak elmondta, hogy őt nem zavarja ha a személyét támadják, de a szeretteit senki ne merje a szájára venni.

„Valljuk be, tényleg kellemetlen lehet egy olyan embernek nézni a videóimat, aki nem tud nyaralni, nincs gyereke, és még kocsija sincs. Igen, felvettem a kislányomat, ahogy tekergeti a kormányt és ki is raktam! Szeretem őt és kész. Ezek az emberek pedig imádták, hogy végre fogást találnak rajtam és a gyerekemen. Felőlem belém köthetnek, cigányozhatnak miegymás… rám bármit mondhatnak, mert lepereg rólam, de ha már a családomat veszik a szájukra, akkor elönt a méreg. Olyanokat mondtak, hogy milyen édes kis hulla lesz belőle. Felháborító” – fakadt ki az AcNews-nak Béci.

 

Ez a videó akasztotta ki Young G több követőjét:

Love Malta❤

Közzétette: Young G26 – 2017. június 19.

 

 

De azért valljuk be: ki nem ült az édesapja ölében gyermekkorában, hogy tekergesse egy kicsit a kormányt? Ezért is érthetetlen a kommentelők többsége, akik annyira felháborodtak a fenti videón, hogy már olyanokat írtak a rapper halált érdemelne a tettéért. Ezt persze Béci is észrevette és alaposan kiosztotta a gyűlölködő kommentelőket. (Figyelem szókimondó szöveg!)

 

Reagálás nektek!csak nektek, akinek meg nem inge, ne hordja

Közzétette: Young G26 – 2017. június 19.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT