Klajkó Szandra és Veréb Tamás: Mi már egymás mellett tettük le a voksunkat

Soltész Mónika 2019.04.05. Rivalda

Klajkó Szandra és Veréb Tamás: Mi már egymás mellett tettük le a voksunkat

Fotó: Szűcs Zsuzsa

Klajkó Szandra és Veréb Tamás egy közös munkának köszönheti szerelmét. Négy éve alkotnak egy párt, a munkában is tökéletesen kiegészítik egymást, kölcsönösen számíthatnak egymás támogatására. Mindenről hasonlóan gondolkodnak, így a házasságkötésről és a családalapításról egyaránt, melyről az AcNewsnak meséltek.
 

hbs(400x300)

Négy évvel ezelőtt, egy közös munka alkalmával találkozott először Klajkó Szandra és Veréb Tamás. A munkakapcsolatból hamar szerelem lett.

„Megnéztem egy előadást, amiben Tomi játszott, ott láttam meg őt először. Majd 2015-ben volt egy rendezvény, az Egy Hídon Szállunk – Összefogás a fogyatékkal élő művészekért, amire meghívtam Tomit énekelni. Tulajdonképpen ez volt az első közös művészeti és ismerkedési pont az életünkben” – kezdte lapunknak az énekesnő, akinek március 8-án jelent meg első lemeze, melyen párja hangja is felcsendül.

„A közös munka jól működik, de a zeneiségünket nem szeretnénk keverni. Mindenki tudja, mi a feladata, és azt csinálja. Én szeretem a koreográfiákkal kapcsolatos tevékenységemet, ő pedig az éneklésre koncentrál” – mesélte Szandi, aki azt is elárulta, abban a szerencsés helyzetben vannak, családjuk nem sürgeti őket a házasságkötéssel és a családalapítással.

„Mindenki úgy van vele, amikor majd mi úgy látjuk, úgy gondoljuk, eljön az ideje. Mindkettőnknek ez az első igazán hosszú kapcsolata, hiszen több mint négy éve már együtt is élünk, látják a körülöttünk lévők, hogy mi már egymás mellett tettük le a voksunkat, szerintem örülnek neki, hogy jól megvagyunk. Nincs semmilyen megjegyzés, netán elvárás ezzel kapcsolatban. Persze minden szülő előbb-utóbb vágyik unokára, de ők nem szokták ezt szóvá tenni nekünk” – mesélte lapunknak Szandi, akitől Tamás vette át a szót.

„A házasság és a jövőbeli családalapítás kérdését igyekszünk úgy kezelni, hogy mindketten figyelembe vegyük egymás álláspontját és helyzetét. Szoktunk erről gyakran beszélgetni, és mindig arra a megállapításra jutunk, hogy még nem aktuális. Egyelőre nem tudjuk ennek időpontját meghatározni” – kezdte lapunknak Tamás.

„Mindig viccelődünk, és azt mondjuk, majd tíz év múlva lépünk tovább a kapcsolatunkban, és ez így van, amióta együtt vagyunk. Az egy évtized továbbra sem változik” – mondta nevetve a színész, aki hozzátette, ez egy olyan része az életüknek, amit szeretnének maguknak megtartani.

„Olvasni sem szeretem, ha valaki kiteregeti a magánéletét. De az ok, hogy ténylegesen nem tudom behatárolni, mikor kötünk házasságot az, hogy még mi sem tudjuk. Nagyon szeretjük egymást, imádunk együtt lenni, szinte mindenben mindig egyezik a véleményünk, legyen szó a magánéletünkről vagy akár a szakmánkról. Az sem mellékes, hogy nem tudnánk ilyen nyugalomban és sikeresen végezni egymás mellett a hivatásunkat, ha nem tisztelnénk egymást. Szinte minden téren abban hiszünk, az élet megy egy egyenes irányban, mi pedig választhatunk kisebb irányok. Ettől függetlenül nem mindent mi döntünk el. Ezért szoktuk azt mondani, hogy minden úgy lesz, ahogy lesz” – zárta a beszélgetést Tamás, aki pár hónapja döntött úgy, hogy elhagyja az Operettszínházat, azóta szabadúszóként folytatja színész hivatását, és előtérbe kerültek a koncertek, a fellépések.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)