Köhögőroham miatt kórházba került Törőcsik Mari

Pataki József 2020.09.10. Rivalda

Köhögőroham miatt kórházba került Törőcsik Mari

Lesújtó hírek érkeztek a Nemzet Színészéről…

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Nemrégiben még úgy tűnt, hogy Törőcsik Mari egyre jobb egészségnek örvend, de most amikor felhívtuk a színésznő telefonját, hogy érdeklődjünk a hogyléte felől, nem érkeztek túlzottam bíztató hírek. A vonal túlsó végéről, az ápolója szólalt meg, aki közölte velünk, hogy a művésznő, most gyengélkedik, alszik.

„Hosszú éjszakája volt, nem is nagyon aludt. Tegnap köhögő rohama volt, ami miatt kórházba kellett vinni. Elvégezték a szükséges vizsgálatokat, aztán hazaengedték. Most itt vagyok mellette, de nem is nagyon akart ma még velem sem beszélni. Alszik… pihen. Nem tudni mikor fog felkelni, kiszámíthatatlan, hogy mikor van ébren – mondta szomorúan az ápolónő, aki kérdésünkre, azt is elárulta, hogy nem kell aggódni, nem koronavírusos megbetegedésről van szó. – Reménykedünk, hogy pár nap alatt rendbe jön, ő egy erős nő.”

Kevesebb, mint egy hónappal ezelőtt egyébként, még kitűnő egészségnek örvendett a Nemzet Színésze.

„Vannak nehezebb napok, és könnyebbek is, mikor milyen az időjárás. Most kifejezetten jól vagyok, gyűjtöm az erőmet, mert nagyon jó lenne újra színpadon állni, de ez még a jövő nagy kérdése. Nagy öröm, ha jönnek látogatók, már fogadhatom pár szerettemet. Jönnek az unokák is, ami mindig nagy boldogság” – mondta akkor a Blikknek.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT