Könnyeivel küszködve beszélt a tragédiáról L.L. Junior – „A másik felemet vesztettem el”

Soltész Mónika 2019.06.25. Rivalda

Könnyeivel küszködve beszélt a tragédiáról L.L. Junior – „A másik felemet vesztettem el”

L.L. Junior mély fájdalommal tudatta tegnap közösségi oldalán, elveszítette mentorát, menedzserét és egyben barátját. Lakatos Róbertet 18 éves kora óta ismerte az énekes, a történtek óta értetlenül áll a tragédia előtt. Az AcNews-nak megtörten, könnyeivel küszködve mesélt érzéseiről és példaképéről, Robiról.
 

hbs(400x300)

„Tizennyolc éves korom óta ismertem Robit. Az életem minden egyes szakaszán velem volt, már mielőtt kimentem Kanadába is vele terveztem a közös munkát a Fekete Vonat után. Ő volt az, aki hitt bennem, a tehetségemben. Együtt írtunk dalokat, hosszú ideje a szerzőtársam. A húsz év alatt rengeteg eszmecserét folytattunk, számos egészséges vitánk volt. A családjaink összefonódtak, hiszen nem telt úgy el ünnep, születésnap, hogy ezt ne együtt töltöttük volna. Nem éreztük jól magunkat egymás nélkül. Kollegaként, testvérként, idősebb bátyként, barátként, családtagként mindenben számíthattam rá” – kezdte megtörten lapunknak Junior.

„Sokat jelentettünk egymásnak, ezért is olyan nagy fájdalom ez nekem. Eltemettük az ő apukáját, az én apukámat, nem csak a jóban, hanem a rosszban is együtt voltunk. Nagyon intenzív húsz év van mögöttünk, naponta néha még ötször is beszéltünk egymással. Nem csak a szakmáról, hanem mindenről tudtunk beszélgetni. Szerettük egymást, tudni akartuk mindig, mi van a másikkal. Akkor voltunk boldogok, ha egymást fel tudtuk vidítani. Ilyen volt a mi szakmai kapcsolatunk is mindamellett, hogy a legjobb barátok voltunk. Óriási űrt hagyott maga után. Jelenleg a családjával intézzük a temetést” – tette hozzá a zenész, aki egyelőre csak a válaszokat keresi a történtek miatt.

„Együtt meg tudjuk beszélni az érzéseinket. Egyelőre ezt a helyzetet nem tudjuk kezelni, a gyász hét fázisából jelenleg nem tudjuk, hol vagyunk. Csak széttárjuk a kezünket, mert nem értjük, nem tudjuk felfogni, hogy elveszítettük, hogyan történhetett ez meg. Felfoghatatlan!” – mondta az énekes, aki példaképként tekintett Robira.

„Egy olyan „utcagyerek”, jó szívű csibész volt, saját magát önképző úriember, és kiváló üzletemberré vált. Felépítette a Skyforce rendszerét, akinek rengeteg mindenki mondhat köszönetet – Stefano, Nótár Mary, Mr. Busta, Kamikaze, Kis Palika, Loretta, én és még sokan mások – az alázatos munkájáért. Szakmailag is nagy űrt hagy maga után, szenvedélye volt a munkája. Méltóképpen úgy tudjuk tovább vinni a feleségével, a fiaival, a családtagjaival a munkásságát, ha ugyanúgy, mint ő, felkaroljuk a fiatal tehetségeket, és teret adunk számukra. A temetés után ezt a munkát intenzíven, és mint ő, lelkiismeretesen folytatjuk. Le is kell kötnünk magunkat, a gondolatainkat elterelni erről a nagy űrről. Mindenki beleveti magát a munkába, és mindenképpen az ő dicsőségére akarjuk tenni. De tartanom kell magam, ami nagyon nehéz” – mondta a könnyeivel küszködve Junior.

„A másik felemet vesztettem el, arról nem beszélve, hogy itt hagyott egy 32 éve jól működő házasságot, három fiút, három fiú unokát, a testvéreit, a rokonokat és mindenkit, aki nagyon szerette őt” – zárta a beszélgetést a rapper.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)