Könnyeivel küszködve beszélt a tragédiáról L.L. Junior – „A másik felemet vesztettem el”

Soltész Mónika 2019.06.25. Rivalda

Könnyeivel küszködve beszélt a tragédiáról L.L. Junior – „A másik felemet vesztettem el”

L.L. Junior mély fájdalommal tudatta tegnap közösségi oldalán, elveszítette mentorát, menedzserét és egyben barátját. Lakatos Róbertet 18 éves kora óta ismerte az énekes, a történtek óta értetlenül áll a tragédia előtt. Az AcNews-nak megtörten, könnyeivel küszködve mesélt érzéseiről és példaképéről, Robiról.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Tizennyolc éves korom óta ismertem Robit. Az életem minden egyes szakaszán velem volt, már mielőtt kimentem Kanadába is vele terveztem a közös munkát a Fekete Vonat után. Ő volt az, aki hitt bennem, a tehetségemben. Együtt írtunk dalokat, hosszú ideje a szerzőtársam. A húsz év alatt rengeteg eszmecserét folytattunk, számos egészséges vitánk volt. A családjaink összefonódtak, hiszen nem telt úgy el ünnep, születésnap, hogy ezt ne együtt töltöttük volna. Nem éreztük jól magunkat egymás nélkül. Kollegaként, testvérként, idősebb bátyként, barátként, családtagként mindenben számíthattam rá” – kezdte megtörten lapunknak Junior.

„Sokat jelentettünk egymásnak, ezért is olyan nagy fájdalom ez nekem. Eltemettük az ő apukáját, az én apukámat, nem csak a jóban, hanem a rosszban is együtt voltunk. Nagyon intenzív húsz év van mögöttünk, naponta néha még ötször is beszéltünk egymással. Nem csak a szakmáról, hanem mindenről tudtunk beszélgetni. Szerettük egymást, tudni akartuk mindig, mi van a másikkal. Akkor voltunk boldogok, ha egymást fel tudtuk vidítani. Ilyen volt a mi szakmai kapcsolatunk is mindamellett, hogy a legjobb barátok voltunk. Óriási űrt hagyott maga után. Jelenleg a családjával intézzük a temetést” – tette hozzá a zenész, aki egyelőre csak a válaszokat keresi a történtek miatt.

„Együtt meg tudjuk beszélni az érzéseinket. Egyelőre ezt a helyzetet nem tudjuk kezelni, a gyász hét fázisából jelenleg nem tudjuk, hol vagyunk. Csak széttárjuk a kezünket, mert nem értjük, nem tudjuk felfogni, hogy elveszítettük, hogyan történhetett ez meg. Felfoghatatlan!” – mondta az énekes, aki példaképként tekintett Robira.

„Egy olyan „utcagyerek”, jó szívű csibész volt, saját magát önképző úriember, és kiváló üzletemberré vált. Felépítette a Skyforce rendszerét, akinek rengeteg mindenki mondhat köszönetet – Stefano, Nótár Mary, Mr. Busta, Kamikaze, Kis Palika, Loretta, én és még sokan mások – az alázatos munkájáért. Szakmailag is nagy űrt hagy maga után, szenvedélye volt a munkája. Méltóképpen úgy tudjuk tovább vinni a feleségével, a fiaival, a családtagjaival a munkásságát, ha ugyanúgy, mint ő, felkaroljuk a fiatal tehetségeket, és teret adunk számukra. A temetés után ezt a munkát intenzíven, és mint ő, lelkiismeretesen folytatjuk. Le is kell kötnünk magunkat, a gondolatainkat elterelni erről a nagy űrről. Mindenki beleveti magát a munkába, és mindenképpen az ő dicsőségére akarjuk tenni. De tartanom kell magam, ami nagyon nehéz” – mondta a könnyeivel küszködve Junior.

„A másik felemet vesztettem el, arról nem beszélve, hogy itt hagyott egy 32 éve jól működő házasságot, három fiút, három fiú unokát, a testvéreit, a rokonokat és mindenkit, aki nagyon szerette őt” – zárta a beszélgetést a rapper.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)