Koós János: Bajor Imi megérdemelne egy sírkövet!

AC News 2017.01.11. Rivalda

Koós János: Bajor Imi megérdemelne egy sírkövet!

Hosszú ideje beszédtéma, hogy illő lenne végre csináltatni egy sírkövet a színészóriás, Bajor Imrének, csakhogy erre a mai napig nem került sor. Bár több kollégája és jó barátja összefogott már az ügy érdekében, úgy tűnik, egyre csak húzzák-halasszák a dolgot. Az AcNews-nak most a legjobb barát, Koós János mondta el erről a véleményét, majd kisvártatva egészen másra terelődött a szó…

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

- Ön szerint mi lehet az oka annak, hogy a mai napig nem készült el Bajor Imre sírköve?

- Arról volt szó, hogy a mostani egy ideiglenes állapot, és később a család beleegyezésével csináltatunk egy sírkövet. Bár a jelenlegi, kis keresztfa is nagyon szép, ízléses… akárhányszor meglátogatom, mindig rendben van tartva. Imi megérdemelne egy sírkövet, de ennek a megvalósítása a család dolga lenne. Azt viszont leszögezném, hogy semmi nem változtat a barátom emlékén, hiszen ő mindig velünk marad. Sokat járok ki hozzá, már amikor a munkám engedi.

- Sokat dolgozik mostanában?

- Sokat, de én ettől vagyok jól. Nagyon érdekes, mert legutóbb a hétvégi fellépésemen operettet énekeltem. Nem is tudom miért pont rám gondoltak, meglepő volt, de óriási sikerrel zárult. Úgy tűnik, országos turné lesz belőle…

- Hogy bírja ezt a sok fellépést és utazást?

- Az ember mindig annyi idős, mint aminek érzi magát; én most fogok menni óvodába. (nevet) Viccet félretéve, muszáj bírnom. Közel hatvan éve vagyok a szakmában és még most is én vezetek, akárhova megyünk. Egy szuszra levezettem múltkor is Barcelonába! Nem is szoktam más mellé beülni a kocsiba. Amikor egyszer hagytam, hogy más vezessen helyettem, az árokból szedtek ki minket.

- Mikor jut idő pihenésre?

- Hát vezetés közben. A rádió mellett szoktam politizálni. Ilyenkor beszélgetek a miniszterelnökkel, Putyinnal, satöbbi.

- Nem fantáziált még a színpadon töltött hatvan év után a nyugdíjas évekről?

- Dehogynem! Pontosan negyven évvel ezelőtt. Idén leszek 80 éves… remélem, méltó módon megünnepelhetem majd. Már megvannak a terveim, de nem lövöm le a poént! 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT