Korda György vallomása: „Van egy új nőm 37 év után!”

2017.07.03. Rivalda

Korda György vallomása: „Van egy új nőm 37 év után!”

Balázs Klárika nagy átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben: 12 kilótól szabadult meg, és a klasszikus szőke frizuráját is egy vagány, rövid vörösre váltotta. Bár köztudott, hogy Gyuri bácsi 37 év házasság után is rajong a feleségéért, az AcNews-nak elárulta, hogy mit szól szeretett neje megújult külsejéhez.

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Én nagyon örülök az elért eredményének. Végig láttam a feleségemben az elszántságot, mert ahhoz, hogy valaki ennyit fogyjon, komoly elhatározás és kitartás szükséges. Csak az étkezésén változtatott, abban voltak különböző praktikái. Például este hat után egy falatot sem evett, valamint a fehér kenyeret, a tehéntejet is többek között elhagyta” – magyarázta az énekes, aki azt is elmondta, hogy Klárika folyamatosan pörög a változás óta.

„Teljesen újdonság ez nekem. Bár ezelőtt is takarított, most pedig mint egy takarítónő: éjjel-nappal házi munkát végez, főz és mos. Nagyon jól áll neki ez a fogyás, amihez ugye egy rövidebb, kicsit fiúsabb frizurát csináltatott magának, amit szerintem megtart majd még jó ideig.  Úgyhogy van egy új nőm 37 év után” - mondta nevetve Gyuri bácsi.

Kordáék nemrégiben ünnepelték a 37. házassági évfordulójukat, Gyuri bácsi pedig azt is elmesélte lapunknak, hogy mivel kedveskedett a feleségének.

„Végül nem utaztunk el Bécsbe, inkább itthon ünnepeltük a 37. házassági évfordulónkat. Klárika régóta vágyott különböző holmikra, és én ott szabad kezet adtam neki, ez volt az ő ajándéka. Nekem ilyenkor nem kell semmi, akkor csak a feleségemnek szeretnék kedveskedni” – nyilatkozta lapunknak a legendás énekes.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
php bejegyzeseknel(200x300)