Korda György kitálalt Vajna Timiről!

2017.08.15. Rivalda

Korda György kitálalt Vajna Timiről!

A legmerészebb álmainkban sem képzeltük volna, hogy egy mondatban fogjuk említeni Korda Gyuri bácsit és Vajna Tímeát. Csakhogy elérkezett ez a nap is, hiszen a népszerű táncdalénekes beszámolt lapunknak arról, hogyan és milyen körülmények között ismerkedett meg Timivel, akiről a személyen találkozás után gyökeresen megváltozott a véleménye…

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Ma mutatták be a hazai mozikban a Pappa Pia című musicalt, melyben többek közt Nagy Feró, Vajna Timi, és a Korda házaspár is szerepelt. Gyuri bácsi az AcNews-nak mesélt a forgatási körülményekről, és arról, hogy milyen kellemesett csalódott Vajna Tímeában.

 „A Pappa Pia forgatásán találkoztam életemben először személyesen Vajna Timivel. Annyira kedves volt, hogy azt alig hittem el. Az emberek furcsákat gondolnak róla a médiában megjelent hírek miatt, de szerintem ő pont az ellenkezője. Barátságos, és egyáltalán nem nagyképű. Hatalmas csalódás volt számomra, de a pozitív értelemben” - kezdte az AcNews-nak az énekes.

„Nem csinált ő semmilyen előnyt abból, hogy kinek a felsége. Ugyanúgy kivette mindenből a részét a forgatáson. Bár azt meg kell hagyni, hogy kicsit kiszúrt velem a munka közben, mert azt hittem lassabban fog menni azzal a Jetskyvel. Úgy száguldozott, hogy alig bírtam követni” - nevezett Gyuri bácsi, majd kitért a Pappa Pia rendezőjére.

„Elég nehéz körülmények között folyt a forgatás. Nagyon meleg volt akkor a Duna-parton. Kimerítő volt a motorcsónakban száguldozni a feleségemmel, miközben énekelni kellett, és figyelni a megadott utasítások betartására. Nem éppen a megszokott színpadi helyzet volt ez. Mindenesetre a rendező, Csupó Gábor egy fantasztikus, kedves és hozzáértő szakember. Nagyon megkedveltem, igazi profi volt” - számolt be lapunknak Korda György.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT