Korda György megható vallomása - "Egy fa emlékeztet arra, amikor még nagy családom volt"

Soltész Mónika 2019.12.13. Rivalda

Korda György megható vallomása - "Egy fa emlékeztet arra, amikor még nagy családom volt"

Korda György és Balázs Klári életében a karácsony már korántsem ugyanolyan, mint régen volt. A legendás énekest egy fenyő emlékezteti arra az időre, amikor még sokan ünnepelték együtt a szeretet ünnepét, amit imádott édesanyjától kapott ajándékba. Az AcNewsnak mesélt a Korda házaspár arról, hogy készülnek az ünnepekre, és elárulták, a tradicionális ételeket is felváltották az egészségesebb finomságokra.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Nálunk másképp működik a karácsonyi felkészülés. Nem tudunk már hetekkel előtte ezzel foglalkozni, mert mi dolgozunk. Sok karácsonyi koncert és céges előadások várnak még ránk. Mi nem szoktunk az egyik üzletből a másikba futkosni, mert kötelező ajándékot venni. Ma már a szeretet ünnepe a költekezésről szól sajnos. Olyan előfordul, hogy meglátok valami olyat, amiről úgy gondolom, jó lehet a férjemnek vagy valamelyik családtagomnak, akkor azt örömmel vásárolom meg, de nem könnyű, hiszen Gyurinak is meg van mindene. Amiket szeret, abból nem egy darab, hanem egy egész gyűjteménye van” – kezdte lapunknak Klárika, aki azt is elárulta, ilyenkor van idő arra, hogy kicsit megpihenjenek.

„Azonban nagyon fontos az élelmiszerek beszerzése. Szeretjük, ha sok gyümölcs van itthon, és olyan ételek, amiket büntetlenül ehetünk. Persze nem magányosan töltjük az ünnepeket, ilyenkor összejövünk a kis családunkkal, és örülünk egymásnak, és annak, hogy jót beszélgethetünk, nem kell mennünk sehová, és nem csörög a telefon folyamatosan” – mesélte az énekesnő, aki alig várja, hogy az előkészületekkel meglegyenek, azonban már ilyenkor gondolnak a következő, melós időszakra is.

„A fejünkkel mindig dolgozunk. Tervezzük a jövő évet, figyelnem kell, hogy minden és mindenki rendben legyen körülöttem. Az állataimról is különösen gondoskodnom kell, hogy az egészségük és a külsejük is rendbe legyenek. A karácsonyi nagytakarításról nem is beszélve, ami óriási munka minden évben. Rendkívül jó érzéssel tölt el bennünket, amikor minden kész, mindenen túl vagyunk, és csak a fa marad, amiben gyönyörködhetünk" – mondta őszintén Klárika, majd elárulta, náluk mik a szokások a karácsonyfát illetően.

„A lakásban mindig csak egy kisebb karácsonyfát állítunk, harmadik éve egy gyönyörű alkotást díszíti az asztalunkat, csak a gyertyákat frissítem mindig rajta. Viszont a szálloda bejáratához közel egy plafonig érő fát szoktunk állítani” – tette hozzá Klárika, akitől Gyuri vette át a szót.

„Drága anyám 1993-ban hagyott itt engem. Előtte kaptam tőle egy kicsi karácsonyfát cserében, mindössze tíz centi volt. Amit azóta is, bárhova megyünk lakni, visszük magunkkal, és most már majdnem plafonig ér. Ilyenkor karácsonykor egyre többet nézek rá, előjönnek az emlékek, és ez a fa emlékeztet arra, amikor még nagy családom volt. Az ünnepek előtt mindig új hajtást hoz, mindent túl élt” – mondta őszintén a legendás énekes.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT