Kovács Kati nem lép fel a Táncdalfesztivál jubileumon - Nem hajlandó színpadra állni Cinivel?

2018.01.11. Rivalda

Kovács Kati nem lép fel a Táncdalfesztivál jubileumon - Nem hajlandó színpadra állni Cinivel?

Kovács Kati kimarad a Táncdalfesztiválra emlékező rendezvényekből. Sokan hiába találgatják az okokat, egyelőre úgy tűnik, nincs megoldás. Az énekesnő valamiért nemigen szeret a témában megszólalni.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Mint ismert, korábban Zalatnay Saroltával kapcsolatban merültek fel olyan állítások, hogy Kovács Kati nem kíván vele együtt színpadra lépni. Amikor Cini az ötven éves pályafutását ünneplő koncertet tervezte, szomorú információkat kapott szakmai berkeken belül.
"Azt tervezem, hogy sokakat megkérek majd a múltból, hogy zenéljenek a bulin, de benne van a pakliban, hogy lesznek, akik visszautasítanak. Révész Sanyit és Freinreisz Karcsit feltétlen megkeresem, de szeretném meghívni Kovács Katit pontosan azért, mert bár én nem hallottam, ő állítólag azt mondta, hogy soha nem áll velem egy színpadra a velem történtek miatt..." – nyilatkozta akkor az énekesnő a Blikkrúzs cikke szerint.
Most újra hódít az 50 éves táncdalfesztivál. Még azok a zenekedvelők is jól ismerik az egykori tehetségkutató és dalverseny idején keletkezett slágereket, akik még nem is éltek akkoriban. Nem csoda tehát, hogy szinte garancia a sikerre, ha egy rendezvényt az egykori televízióműsor résztvevőinek nevével hirdetnek meg. Hát még akkor, ha a szervezők ígérete szerint több sztár is tiszteletét teszi. Mivelhogy annak idején Kovács Kati a legnagyobbak közé tartozott, az 50 éves a táncdalfesztivál nevű rendezvényre is meghívták. Nemet mondott.
„Dolgozom! Más szerződésem van” – mondta gyorsan az énekesnő, amikor a távolmaradása okáról kérdeztük.
„Nem tudok ennél többet mondani erről, de sok sikert kívánok a média munkatársainak!” – folytatta, éreztetve, hogy valami más oka is lehet a tartózkodásának.
Poór Péter jó barátja a Kossuth-díjas előadóművésznek.
„Rendszeresen beszélek Katival, de nem hatalmazott fel, hogy eláruljam, miért nem lép színpadra. Természetesen nekem is hiányzik a buliról, mert annak idején is szerettem vele együtt dolgozni. Hihetetlenül jó érzés, hogy még mindig igény van a dalainkra” – magyarázta az énekes, és kifejtette, elszomorítja, ha belegondol, hogy sokan már nincsenek is köztünk a Táncdelfesztivál-generáció tagjai közül. Harangozó Terivel például naponta tízszer is beszélt telefonon.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)