Közel 30 évvel fiatalabb nőt szeret Schmuck Andor – „Boldogok vagyunk, szeretet és tisztelet van egymás iránt!”

Soltész Mónika 2019.03.13. Rivalda

Közel 30 évvel fiatalabb nőt szeret Schmuck Andor – „Boldogok vagyunk, szeretet és tisztelet van egymás iránt!”

Schmuck Andor közösségi oldalán változtatta meg kapcsolati státuszát. Úgy tűnik, az egykori politikusra ismét rátalált a szerelem. Az AcNews megkeresésére a műsorvezető nem csinált titkot a boldogságából, miszerint egy közel harminc évvel fiatalabb hölgy rabolta el a szívét.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Schmuck Andor közel kilenc évvel ezelőtt vált el, másfél évnyi házasság után feleségétől, Krisztinától. Azóta a bulvársajtó csak futó kalandokról írt, ám úgy tűnik, megtalálta élete párját. A műsorvezető Facebook-oldalán „leplezte” le magát, ahol kapcsolati státuszát megváltoztatva derült fény a hölgy személyére is. Az AcNewsnak elárulta, kapcsolatuk még nagyon friss, de jelenleg csak az számít, hogy boldogok.

„Ha egyszer ő úgy döntött, hogy osszuk meg a világgal az örömünket, ki vagyok én, hogy ezt titokban tartsam? Igen, boldogok vagyunk, szeretet és tisztelet van egymás iránt, és éljük az önfeledt, vidám hétköznapokat. Ha három nap egy esztendőnek számít, akkor már évek óta együtt vagyunk” - fogalmazott titokzatosan a politikus. Sokat nem árult el szerelméről, mint mondja, megismerkedésük történetét majd könyvben írja meg, de a csinos hölgy fényképeit elnézve könnyen kikövetkeztethető, hogy igen nagy a korkülönbség a szerelmesek között.

„Eszter 97-es születésű, én 70-es, ezt akárhonnan is nézzük, ez 26-27 év. Egyébként az ELTE hallgatója, nemzetközi tanulmányok szakon” – tette hozzá Schmuck.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)