Kulcsár Edina: Élvezem az anyaságot, most nem számít az a plusz néhány centi!

AC News 2018.11.08. Rivalda

Kulcsár Edina: Élvezem az anyaságot, most nem számít az a plusz néhány centi!

Bár szerencsére van segítség, nem szeret távol maradni nyolchetes fiától a műsorvezető, így Medox még tárgyalásokra is elkíséri anyukáját. Kulcsár Edina igyekszik visszarázódni a szülés előtti életébe, de természetesen mindent gyermekéhez igazít.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Szépségkirálynőből lett vállalkozó a fiatal anyuka, Kulcsár Edina ugyanis modell munkái mellett egyszerre négy vállalkozást visz. Szeptember közepén hozta világra gyermekét, Medoxot, de máris visszaállt a munkába.

„Nem szeretném feladni a hivatásomat, egyáltalán nem érzem úgy, hogy ne tudnám elvégezni a feladataimat, sőt. A kisfiunk érkezésével úgy érzem, csak több energiám lett” - mondta a 27 éves üzletasszony, aki vállalkozásait nem egyedül csinálja, a legtöbb munkát férjével, Csutival osztja meg.

„Van egy üzletem, ahol hajfonatokat készítenek a lányok, egyedül oda járok be én személyesen, de ha hívnak, hogy lenne egy megbeszélés, akkor az a kérdésem, hogy Medoxot tudom-e vinni magammal” - árulta el Edina az ACNewsnak. Szerencsés kismamának vallja magát, mert fia jó baba, bárhova el tudja vinni magával, de mindig a gyerek a legfontosabb szempont.

„Kifejezetten élvezi velem a jövés-menést. Ha otthon vagyunk, akkor még nyűgösebb is szokott lenni, de ha utazás közben nézelődhet vagy egy új helyen találja magát, az teljesen leköti. Nagyon érdeklődő baba, aminek örülök, mert én is próbálom úgy szocializálni, hogy ne féljen a világtól és ez egyelőre jól működik” - tette hozzá. Edina pár kilót felszedett a várandósság alatt, amivel egyelőre nem foglalkozik, mert kisfia számára az első.

„A hasam szerencsére gyorsan visszament, de nem kezdtem el se edzeni, se diétázni. Utóbbit nem szabad a szoptatás miatt, edzeni pedig még nem megyek el, mert a legtöbb időt szeretném a fiammal együtt tölteni. Nagyon élvezem az anyaságot, most nem számít az a plusz néhány centi” - mondta.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)