Kulcsár Edina: Leálltunk a gyógyszerszedéssel, bármikor jöhet a baba!

2017.08.07. Rivalda

Kulcsár Edina: Leálltunk a gyógyszerszedéssel, bármikor jöhet a baba!

Leálltak a fogamzásgátló szedésével, ezért már semmi akadálya nincs, hogy megfoganjon Kulcsár Edina és kedvese, Csuti első babája. A szerelmespár hamarosan a lánykérésen is túlesik.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Edina és kedvese, Csuti első babája. A szerelmespár hamarosan a lánykérésen is túlesik.

Edina és Csuti kapcsolata olyan szintre érkezett, ami indokolttá teszi a komolyabb terveket. Erről ők maguk meséltek munkatársunknak egy rendezvényen.

"Leálltunk a gyógyszerszedéssel, ezért bármikor jöhet a baba. Figyelünk rá, ha megtörténik, aminek meg kell történnie, minden a legnagyobb rendben legyen és a magzat is egészségesen fejlődjön” – árulta el büszkén az egykori szépségkirálynő kedvese. Edina ehhez hozzátette: ő is szárnyal a boldogságtól, és alig várja, hogy Csuti felesége lehessen. Az anyaszerepre is izgatottan készül.

„Lélekben nagyon közel áll hozzám a dédanyám, aki gyakran kérdezgeti, mikor születik meg végre az első gyermekem. Remélem, hogy már nem kell erre sokat várnom, és még ő is megérheti, hogy ükanya lehessen!” – mesélte a csinos modell, aki egyelőre nem tudhatja, hogy leendő vőlegénye milyen ötlettel rukkol elő, amikor végre megkéri a kezét. Kislánykorában nemigen álmodozott a jeles alkalomról.

„Semmilyen lánykérésre nem vágytam! Fiús lány voltam és sosem szerettem a túl nyálas, romantikus dolgokat. Nem vágyom gyertyafényes vacsorára, nekem bőven elég, hogy kettesben lehetek a szerelmemmel” –mondta Edina, majd Csuti kifejtette: attól nem kell tartania a barátnőjének, hogy a nagy kérdés feltevését karácsonyra, egyikük születésnapjára, esetleg egy Fradi-újpest meccsre időzíti.

„Az megfordult a fejemben, hogy egy élő adásban kérjem meg Edina kezét, de ezt Kasza Tibi már lelőtte, ezért újat kell kitalálnom. Egyébként csak az számít, hogy Edina örüljön, róla viszont tudom, hogy a külsőségek egyáltalán nem számítanak neki” – mondta Csuti. A kérdésre, hogy hogyan szerzi majd meg Edina gyűrűméretét, szintén viccesen válaszolt:

„Szerencsére ez nem jelenthet problémát, mert nagyon sok szponzora van. Hónapokkal ezelőtt megszereztem az ékszervásárláshoz szükséges információkat. Azt nem árulom el, hogy milyen drága gyűrűt fogok vásárolni, de azt igen, hogy Edina még annak is örülne, ha egy fűcsomóból készítenék neki gyűrűt. Ettől függetlenül nyilván egy olyan darabbal lepem meg, amit tényleg büszkén mutogathat a barátnőinek.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT