Lady Gaga helyére hívták Király Viktort Amerikában – Csajokra most nincs idő!

AC News 2017.03.24. Rivalda

Lady Gaga helyére hívták Király Viktort Amerikában – Csajokra most nincs idő!

Folyton-folyvást Amerika és Magyarország között ingázik, de a szívének bázisa itthon van. Király Viktor ahogy hazánkban, úgy külföldön is nagy sikert arat a dalaival, és fellépéseit nagy örömmel fogadja a közönség. Az AcNews-nak adott interjújában a népszerű énekes elárulta többek között azt is, hogy akár a családalapításra is készen áll.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

- Úgy tudom, egy nagyon népszerű helyen léptél fel nemrég Amerikában.

- Ezen a helyen, ami kb. 300 férőhelyes kis koncerthelység, nagyon sok híresség karrierje indult el - például Lady Gagáé is - mert az ottani lemezkiadók az ilyen típusú helyeken keresik a tehetségeket. Ő anno heti szinten fellépett ezen a helyen, még mielőtt ismertté vált. Ezek a hírességek gyakorta visszajárnak oda fellépni, de ez egy megszokott dolog. Szóval ez a hely elég felkapott lett, így már nagyon megválogatják, hogy milyen énekesek és zenekarok léphetnek ott színpadra.

- Hogyan fogadták a Lindával való közös fellépéseket?

- Nagyon jól. Kicsit féltem, hogy lesz-e közönség - mert ugye a Voice óta már másfél év telt el - de végül egy teltházas koncertet adtunk. Nagyon szimpatikus volt, hogy a közönség nem a feldolgozásokra, hanem csak az eredeti, saját zenénkre volt kíváncsi. Illetve az is nagyon jó érzés volt, hogy a végén odajöttek az emberek, és nem csak megdicsértek, hanem véleményt is mondtak, hogy az adott dal miért volt jó. A hely főnöke azt mondta, hogy bármikor visszamehetünk koncertezni.

- A Voice óta tartod valamelyik külföldi hírességgel a kapcsolatot?

- Nem, nem igazán. Viszont úgy 6-7 hónappal ezelőtt, amikor Los Angelesben voltam, újra elnéztem a Voice-hoz, akkor a Pharrell Williamsszel beszélgettünk el egy kávé mellett, ami azért volt furcsa élmény, mert amikor a versenyben voltam, akkor sem nagyon kommunikáltunk. De azért nem úgy kell elképzelni, hogy én Jennifer Lopezzel szoktam folyton ebédelni. (nevet)

- Hogyan ízlik az a nagybácsi szerep?

- Tök büszke vagyok a tesómra! Öröm látni, hogy mennyire élvezik ezt a szerepet. Én is nagyon élvezem, mert szeretem a gyerekeket, és úgy érzem, jól is kezelem őket. Már csak nekem kellene elérni, hogy legyen! (nevet)

- Hogyan állsz a családalapítás kérdéséhez?

- Én nem időhöz kötöm. Én helyzethez és életszituációhoz inkább. Ha jön az igazi, akkor semmi nem érdekel, és ha meg akarom csinálni, akkor holnap megcsinálom. Szóval én nem kötöm semmihez, csak kell az a bizonyos ember - aki az igazi. Másrészt úgy érzem, talán a kitűzött álmaim megvalósítását lehet, hogy megnehezíti egy család, de viszont hogyha van egy igazi pár melletted, akkor fel lehet osztani a feladatokat és az is jól működik. Tény, hogy régen nehezebben fogtam fel ezt a dolgot, mert egyáltalán nem akartam családot, most viszont nem utasítom el a témát.  

- Szükségét érzed most egy kapcsolatnak, vagy egyelőre megvagy egyedül is?

- Én elég jól elvagyok egyedül, már gyermekkoromban is így volt ez. Például filmezni is egyedül szeretek… De ha jönne az igazi, akkor miért ne? Én nem utasítok vissza semmit!

- Az ex-barátnőd óta van olyan potenciális hölgy-jelölt, aki szóba jöhet?

- Őszintén megmondom, nem voltam nagyon ezzel elfoglalva. Mostanában nem járok sehova sem, szóval nem voltam olyan helyeken. Így nincs is alkalom találkozni új emberekkel. De ez nem zavar, mert most nagyon céltudatosan edzek, és új zenéket kreálok, szóval most ez az új feladat.

- Bizonyára figyelemmel kísérted A Dalt. Mit szólsz Pápai Joci győzelméhez?

- Örülök Jocinak és a dalválasztásnak is. Rohadt jól szól az Origo. Az, hogy ilyen autentikus, de közben modern. Nekem nagyon tetszik! Szerintem büszkék leszünk, bármilyen helyezést is ér el.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT