Legyőzte a stresszt Király Linda – Itthon hagyta párját

2017.08.09. Rivalda

Legyőzte a stresszt Király Linda – Itthon hagyta párját

A bájos énekesnő már megtanulta kezelni a stresszhelyzeteket. Az AcNews-nak az is elárulta, hogyan.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

- Mostanában ritkán vagy itthon.

- Rengeteget utazom mostanában, de ezt kifejezetten élvezem. Az új dalaimmal foglalkozom, ami izgalommal tölt el. Ez az életforma már természetes számomra, hiszen 16 éves korom óta a bőröndjeimből élek. Persze néha mindez nyomasztani is tud, olyankor viszont segít a meditáció vagy a két kutyám. Velük sétálok, őket ölelgetem. Sok szeretetet kapok tőlük. A lényeg, hogy tudom: mindig mindenre van megoldás, ezért az idegeskedés nálam szerencsére általában nem tart sokáig.

- Mi az, ami a leginkább képes téged stresszelni?

Az az igazság, hogy ez az elmúlt években sokat változott. Régen többet szorongtam, mint manapság.  Talán a maximalizmusom miatt szoktam idegeskedni, mert nehezen viselem, ha valami nem úgy alakul a munkámban, ahogy szeretném. Például ha nem azt hallom vissza a stúdióban, amit kellene.  Én egyébként nem is annyira stresszelésről, inkább agyalásról beszélnék. Mostanában Los Angeles-ben dolgozom az új lemezemen. Nemrég jöttem haza, de szeptemberben újra ki kell mennem. Egyelőre csak annyit mondhatok el, hogy a dalokon keresztül az emberek majd jobban beleláthatnak a lelkivilágomba, mint eddig.  Az albumra néhány duettet is felteszünk, de a partnerek személye legyen meglepetés.

- Az állataidat nyilván nem viszed magaddal Amerikába…

- Persze, hogy nem, de szerencsére van egy csodálatos párom, aki most itthon maradt, mert egyébként dolgoznia kellett. Ő vigyázott a kutyákra. Jól elvannak együtt, olyankor kifejezetten élvezetes őket nézni.

- Könnyen átáll az agyad egyik nyelvről a másikra?

- Mivel kint születtem és ott is nevelkedtem, nekem az angol nyelv a könnyebb. Ha magyarul beszélek, nagyon oda kell figyelnem, hogy mit és hogyan mondok, ugyanakkor már mindkét nyelv természetes nekem.  Bármelyik országba megyek, könnyen átállok, igaz angolul álmodom, számolok és gondolkodom.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT